339

моол

преди 7 години

Крим вече беше наш.През 632 г.Поздрави от хилядолетна България,монголски ***.

338

коментатор

преди 7 години

Това е статия е от вестник "Новая газета" и отделно от това е публикувана и от БИ-Би-Си (руската секция) и *** Владова я изплагиатствовала. Коректно е да се напише източника от където го е превела на български език.Що се отнася до магазините Березка, чисто руската стока е не повече от 20% процента и то предимно алкохол. Основно стоката е произведена в Германия или в Прибалтика (на всеки етикет си пише държата на произход), затова трудно бих ги нарекъл руски магазини.

337

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--374;Да кажат русофилите колко българи са се реализирали в Русия ,Китай ,Сев. Корея ,Куба и Венецуела. И колко в САЩ и ЕС ?

336

граничар

преди 7 години

Мдаааааааа, скоро очаквайте нова бежанска вълна с лодки. Този път "щастливи граждани на руски Крим".

335

Анонимен

преди 7 години

Велика русия!! Страната с най-много молби на глава от населението за имиграция в САЩ.

334

ceci_

преди 7 години

"не става дума за никаква дискриминация, подчерта Шустрова"Паспортите на "негражданите" явно не са дискриминация според Шустрова?!

333

преселването в Русия

преди 7 години

Просто се инфирмирайте повече. Да, труудно е предвид информационното зомбиране в което са ви потопили, но ако използвате мозъка си по предназнаение ще спрете да пишете глупости. Има българи, които се "преселват" в Русия, правят бизнес там и т.н. И там никак не е зле. Както има българи, които се връщат от Америка. Просто Америка е една маркетингова държава, но там мизерията са може би на по-високо ниво от Русия. Попитайте някой, който е бил в Русия скоро и ще разберете колко чивсто и спокойно е!

332

хахаха

преди 7 години

чудесен живот в ЕС!!! Направете допитване сред българите! :)))))

331

Анонимен

преди 7 години

Руските слуги в България и те така-Русия е велика, Крим е руски, Путин е гениален, ама и през ум не им минава да се запознаят от близо с руската действителност и да се преселят там.

330

Анонимен

преди 7 години

проблемът е не в естонците и руснаците, а че на българите не им харесва у нас. време е да си оправим нашите бъркотии, после да превеждаме руски вестници.

329

Анонимен

преди 7 години

Ако руското малцинство иска да си остане в Естония, едва ли е подкрепило анексията на Крим. Те много добре знаят как ще реагира Москва ако подкрепят такива действия. 'Независимата' Гъзета да спре да лъже! И вие спрете да вярвате на партенките им, че и да ни ги сервирате тука дори.

328

Анонимен

преди 7 години

Докога ще се ровите из руските гъзети и ще ни занимавате какво пише в тях?За Естония ако пишете дайте естонски източници.За всичко каквото става по света само от руски гъзети ли трябва да научаваме?

327

Анонимен

преди 7 години

Нищо чудно, заплатите в Русия, с изключение на петрорубло милионерите в Москва са по ниски и от нашите, защо руснаците имигрират в България а българина не е глупав да имигрира в Русия

326

една гледна точка:

преди 7 години

За сега , не съм виждал украинци да емигрират в Бэлгария.ОНЯ ДЕН ОБАЧЕ ГОВОРИХ С ЕДНА РУСКИНЯ ОТ УКРАЙНА , КОЯТО ХВАЛЕШЕ ПУТИН И МАГАЗИНИТЕ БЕРЬОЗКА В БЪЛГАРИЯ /...били все с руски стоки/ЧУДНО ОБАЧЕ--ЗАЩО НЕ СИ ХОДИ ПРИ ПУТИН А СТОИ У НАШАТА ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ.....ХА,ХА,ХАТРЕБВА ДА СИ КЬОРАВ , ТА ДА НЕ ВИДИШ ЧЕ ВСИЧКИТЕ СТОКИ ТАМ СА БЪЛГАРСКИ ОТВЕН ВОДКАТА ОТ НЕФТ И РИБНИТЕ КОНСЕРВИ!КОЛКОТО ДО РУСНАЦИТЕ , НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СМЕ ГИ ВИКАЛИ У НАС ИЛИ ДА СМЕ ИМ БИЛИ ТЕЛЕГРАМА ЗА НОВО "ОСВОБОЖДЕНИЕ

325

всички гледни точки

преди 7 години

Дали им харесва на руснаците в Русия или не- не си ти този, който ще определиш! В твой интерес дори е да им харесва повече, че по-малко руснаци да емигрират в България! Иначе наистина могат да станат някой ден половин милион. Сега се съмнявам дори и 100000 да имат. Говорим за руснаци от Русия, а не от Украйна, каквито също дойдоха доста в България, бягайки от все по-затъващата Украйна.

324

Анонимен

преди 7 години

В русия даже и на руснаците не им харесва, за тови е вече стотици хиляди руснака дойдоха в България, а българите въпреки че знаем руски 3 милиона избягаха в запанните държави след падането на желязната завеса, руснаци също, милиони руснаци избягаха в Европа и САЩ

323

Анонимен

преди 7 години

Тука в този сайт човек като напише нещо свестно и те бомбандират с хиляда безсмислени коментара празни приказки, да обобщиме, заплатите в Крим са около 200 долара на месец и то за техници и специалисти, руснаците ходят на почивка във вражеската им турция а не в крим, от ЕС никой не имигрира в Русия дори и българите но руснаците у нас само са половин милион а в ЕС милиони, само в Германия са два милиона и отгоре, айде давайте пак с празните приказки по копейка на коментарче...

322

всички гледни точки

преди 7 години

Относно България- какви ресурси толкова нямаме- нямаме нефт и газ! Земи обаче имаме, и то едни от най-плодородните в света, климата ни- е един от най-добрите в Евразия, планини, реки, минерални извори, топло море! На първо място сме в Европа по златни залежи! За това обаче, че не си използваме правилно ресурсите не ни са виновни руснаците! Те също изобщо не си използваха рационално ресурсите в края на мисналия век и всички видяхме докъде стигнаха! Сега, оабче нещата се попромениха, както виждаме

321

дц

преди 7 години

......но в ЕС се живее по-добре!-------Че, то това се отнася и за нас!Два милиона българи живеят и работят извън Бг, не защото не харесват или не обичат страната си, а защото превърнаха държавата ни в мащеха за самите нас!Ами, ако ЕС се разпадне и емигрантите от Из.Европа бъдат ПРИНУДЕНИ да се върнат обратно в държавите си?Два милиона безработни!!!!!Ето ти я и революцията!!!

320

всички гледни точки

преди 7 години

"Значи според теб най богатата на земи и ресурси страна може да се сравнява с най малката и бедна окрадена държавичка в ЕС ? Ами значи асо ние имахме ресурсите и земите на русия ние бихме били Швейцария, ако разбира се не бяхме с руснаците преди всичсо"Казах вече, да престанете с глупавите клишета! Как го определи това че Русия е най-богатата на земи страна? Около 70% от територията на Русия има изключително сурови климатични условия и е слабопригодна или въобще непригодна за живот и ст. дейнос