83

иван

преди 7 години

Ето комунистическо самувереност и лидерство да смачка всеки ,който се изправи на пътя,а няма ли по- млад и кадърен и не се ли знае ,че е дъщеря на убиец,да, но колкото да има опит,що за приказка е това,сама предизвиква гнева на хората.

82

нн

преди 7 години

Забрави. Бита карта. Няма как да стане.

81

Анонимен

преди 7 години

Избор на дъщеря на комунистически убиец, която до преди 15г. беше също част от тази партия и се идентифицираше с нея, би било тотално падение на ООН като организация.

80

Боко Банкянски

преди 7 години

Дъщерята на комунистическия терорист, изверг, садист и убиец, е лично предложение на банкянската мутра, онзи неграмотен бандит, рекетьор и наркотрафикант, когото СИК и ВИС измъкнаха от подземния свят, като платиха милиони на мадридския комарджия! Срамната кандидатура на дъщерята на убиеца е поредното доказателство за топлата и нерушима дружба между Банкя, "Позитано", боянските сараи и библиотекарската ДС- пасмина! Банкянската мутра ви лъже, *** ви и ви ограбва, българи! Не го ли проумяхте?

79

Стар

преди 7 години

Видите ли тя претендирала абе вие комунистите смятате че всичко на тоя свят е ваше.Вие и докато учехте в Москва така мислихте вашите татковци престъпници ви бяха изпратили като студенти с дипломатически паспорти та на границата да не ви проверяват и правихте всякасви контрабанди на износ икони на внос дефицитни стоки за Съюза, та брат ти го бяха и хванали на границата.И сега претендирала моля ви се.

78

Анонимен

преди 7 години

MI TAKIVA SA TE KOMUNISTITE XORA BEZ GRAM SYVEST I MORAL.

77

детенамасовубиецвООН

преди 7 години

Тази другарка нямаграм морал и достойнство. По времето на репресивния режим на БКП едни бяха тъпчени(даже деца) защото са имали роднина в чужбина или "враг на народа"роднина. Други градяха кариера защото имаха роднина в репресивния апарад на БКП. Бокова е от преливигированите. Кариерата си дължи на това че баща и стъпвал по български трупове.

76

Скарлет

преди 7 години

Неэависимо кой какво мисли эа 10 ноември 1989 година, датата е сложила ПЕЧАТ и на малките деца!!! Эатова днес сме първи по корупция и последни по доходи!!! Хората сме жалки ИЭДЪНКИ а эа госпожата просто нямам ДУМИ!!!

75

Анонимен

преди 7 години

Тя моливи се претендирала за поста , защото имала опит . В какво ти е опита другарко , в краденето и убийствата ли . Е няма такава червена бабичка .

74

мъж

преди 7 години

Комунистическа ***, като баща си.

73

мъж

преди 7 години

Съветска ***. Като татко си.

72

Armagedon

преди 7 години

А не разни двустрани споразумения със съмнителен ефект , като ТТТИП и други съглашятелства,търсещи еднострани изгоди за по-развитите икономически страни, още по-малко пък милитаризирането на света или създаването на армии с висока заплаха за целият останалият свят, който не залага на войната , като средство за мир. Да подкрепим усилията на г-жа Бокова в нейната мисия на обединител а не на разединител на цивилизацията.

71

Анонимен

преди 7 години

Само чрез "сините каски" на ООН а не чрез американски, руски , Боко харам или Идил , могът да бъдат спрени или предотвратени, най-кървавите конфликти на планетата и унищожено културното наследство на цивилизацията. Само ярез образоването могът да бъдат премахнати всички заблуди и разделения на общества изостанали в своето развитие. Само чрез ООН може да бъде и решен проблема със законната и незаконната имиграция . Само тази организация може да обедини всички нации в един монолитен съюз .

70

сминдух енд чесън

преди 7 години

Бързо започнаха да изпъкват типичните за червената номенклатура наглост и безочие.У нас номера минава ,но в цивилизования свят трудно

69

боко доков

преди 7 години

Трябва да претендираш за някой щатски затвор при режим! Защото, *** червена вещице, не си отговорила защо стойността на веригата ти апартаментите надхвърля доходите ти като шеф на ЮНЕСКО. Освен това, червена вещице, ти си дъщеря на зловещ изверг, садист, *** и убиец! Във вените ти, червена вещице, тече кръв на убиец! На комунистически убиец! Много ти здраве от Дачковия Яворчо, и той като теб да пие една студена вода!

68

Ти си дървено човече

преди 7 години

Бокова е най добрата кандидатура! Туморът е в повечето властимащи досега. Дефиницията му е, че законите не важат за властимащите и те са над закона, че те могат да си крадат безнаказано, че за тях банковите закони не важат - пример са фалитът, цесиите и прихващанията в КТБ, за което няма още никой в затвора, че те и близките им получават безплатно здравеопазване и се лекуват в най-добрите ни болници и в чужбина, че могат да плюят в ЕС и чужбина други български политици, което вреди на България!

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонименкак може да краде от охраната

66

Анонимен

преди 7 години

издигнете жената на Нетаняху дето обирала стотинките от охраната събирани от връщане на шишета от запои в държавната резиденция хахахаха

65

Анонимен

преди 7 години

БРАВО БОКОВА! ПРИНЦИПНА ВИНАГИ! ИЗРАЕЛ ЩЕ ПЛАШИ СВЕТА А? НЕ МИНАВА!

64

Анонимен

преди 7 години

До Бокова-унизителна каМА ИЗДИГНЕТЕ СИ ВАШАТА АНИТА МЕЙЗЕР БЕ, ДРАГИ ИЛИ СЕРГЕЯ СТАНИШЕВ.