23

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен27 "След четвърт век без образователна система и здравеопазване това е резултатът. Честито!" Аа, не, още може, още не сме ударили дъното. Когато народа масово почне да ходи по врачки, баячки и чакръкчий, да се лекува, тогава ще ударим дъното. Няма да е далече момента, поради 2 причини: Няма кой да работи и внася вече в НОИ, НАП и друти акива, няма кой да захранва НЗОК, и няма вече млади доктори. Така и не дочакахме такива, от Сирия,Афганистан,а от Виетнам не внесохме, както обещаваха

22

Анонимен

преди 7 години

Колко са зле. И това ли е начин да накараш някой да се влюби в теб да те обича? Липсата на първите седем, лошото възпитание, води до тези отчайващи крайни методи. Не може се държиш лошо с някой и да очакваш да те обича и да се влюби. Да бъдеш, крайно не разбран и да обиждаш и нараняваш. Не е това начин.

21

Анонимен

преди 7 години

След четвърт век без образователна система и здравеопазване това е резултатът. Честито!

20

гадателка

преди 7 години

Абсолютни м.алоу.мни.ци. Изперкали тотално и си въобразяват, че са Господ. Всички тези прос.то.тии се плащат рано или късно.

19

?

преди 7 години

Днешния свят е доста странен........Едно време Ватикана е горил на кладата тея дето са се занимавали с магии а сега хляб за такива работи му кръщават......предполагам че е без тяхно знание или самоинициатива на либераста Франциск........ да не говря че магията за любов се смята за една от най-черните и някои от хората които се занимават с такива работи категорично отказват да я прилагат

18

еделвайс

преди 7 години

Не се месете в божиите работи!

17

...

преди 7 години

До hahahahаI az biah kato tebe s nasmeshka gledah na tezi neshta, dokato ne pochnah da namiram chorapi pod pegloto si I da mi izchezvat misteriozno veshti I mnogo, mnogo drugi neshta. Dano nikoga da ne te zastigne neshto takova !!!

16

Перко

преди 7 години

*** никога няма да свършат!

15

olele

преди 7 години

Олеле, майко, какви глупости! Колко трябва да ти е акъла, за да вярваш на това?

14

hahahahа

преди 7 години

Само пълни малумници вярват на подобни неща, друго обяснение нямам. Отчаяни и прости гора - бол в нашата България. :) :)

13

Анонимен

преди 7 години

А този ватиканск хляб за тези, които не знаят, като ти го дадат слагаш определени съставки и след това го оставяш и после раздаваш на др. хора. На мен ми донесоха, но се извиних и отказах, беше много втасало излизаше от съда и като разбрах, как този го дава на онзи, на този, може да е много добре, но гл. точка хигиена без коментар. За да ви върви и няма магия, изчистете къщите си, махнете всички ненужни вещи, които задържат енергия, всичко счупено. Всяко нещо не ползвано 2 г. не е за вкъщи.

12

Анонимен

преди 7 години

Тежката характеропатия е причина за лошите отношения в бг семействата, не магия. Постоянно някой се меси и с 40 г. хора се държи, като с 5 г. и управлява живота им, как да живеят, чистят, възпитават децата си. Когато мама така е възпитавала синчето си какво да стане от него, но и жените не падат по-долу, масата не могат да сготвят една проста манжда, мързи ги и децата са пречка, независимо от огромната помощ и възможността да излизат и т.н. Др. е идеята за "идеалното" сем. за пред хората.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата магия са религиите или масовата психоза, на която подлагат огромни групи хора. Те съществуват от хилядолетия, имат милиони последователи, командват тълпи от интелигентни и неинтелигентни хора, въртят бизнес и събират пари, имат си шефове и слуги, а накрая- цялата им идеология почива на приказки и легенди без никакви разумни доказателства за посочените там чудеса. И най-смешното, проповядват любов а хората се мразят и избиват заради тях?!

10

врачка

преди 7 години

Срещу 5000 лв развалям буркани с трушия и прочиствам чинии с кюфтета. Можете да метнете парите през балкона, само ми кажете адреса, та да пратя брат си Асен Ангелов да ги вземе.

9

Анонимен

преди 7 години

Липсата на култура и интелект вещае да разпрстраняваш небивалици и да даваш съвети на себеподобните си, докато измамниците печелят на вашия гръб.

8

Анонимен

преди 7 години

До ЖиборКакво е това ватиканска ерес бре?

7

Анонимен

преди 7 години

"Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери" ROFL! А ако партньора те напръска с генетичен материал докато спиш знак на какво е?

6

Анонимен

преди 7 години

Който няма сиво в китарата е любимата жертва на измамници от всякакъв сорт. Като почнеш от астро"лозите", и другите самопровъзгласили се разбирачи, та до врачките - всички търсят балъ.ци да им вземат парите.

5

гост

преди 7 години

тотално падение на българите, вместо да се обърнат към православната вяра , те търсят врачки, баячки и т.н, така няма се оправят

4

Анонимен

преди 7 години

*** народ!!!После се чудим що бабите хвърлят хилядарки през балконите и вярват на врачки и баячки.