20

Цецо

преди 7 години

Поздравявам Ивет и й благодаря за хубавата емоция, пожелавам й на финала спортно щастие и успех!!! Поздравявам и Тихомир, чудесно се справи, независимо от финалното си класиране, на следващата олимпиада му пожелавам да се яви отново във върхова форма и да спечели медал!!!

19

Рио 2016

преди 7 години

Ако Ивет стигне до бронза ще е супер постижение, дано успее, макар че много ме съмнява да избута по-напред от пето място. Като цяло изключително слаба подготовка на олимпийците ни, за какво тренират четири години? За какво е тази национална спортна "академия"?!? Също така това министерство на спорта какви са му функциите? Едни туристи на хранилка, нищо повече. А най-големият срам ще е, когато Стефка Костадинова отчете поредното успешно представяне на нашите в Олимпиадата.

18

стига

преди 7 години

Стига с тая политика американизирани шм.атки. Не виждате ли че само ни прецакват всички големи че и заради такива политици като вас и Русия взе да ни обръща гръб. Ислям ли искате или християнство?

17

Анонимен

преди 7 години

ПУТИНОФИЛИТЕ УМИРАТ ОТ МЪКА И ДАНО ПУКНАТ СКОРО ВСИЧКИТЕ РЕДОМ С ТАРТОРА СИ ***!!!НЯМАЛО ДА СЕ КЛАСИРА ЗА ФИНАЛА НА 200М АМА СЕ КЛАСИРА!!!НЕЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПУТИНОФИЛИ И СИ ГО ЗНАЕТЕ!

16

без

преди 7 години

Браво Ивет - гордеем се с теб!

15

Само да кажа

преди 7 години

На финала ще тичат 8, а не 12, така че постижението в подобна атрактивна дисциплина е наистина уникално. А Ивет е на 32! Радвайте сена участието, защото тя, както и Станка, Йовчев и мнг други ще са само хубави спомени след години, за такива само ще си мечтаем в Токио! Браво Иве, гледах те тази сутрин, много ме зарадва, ще стана да гледам и финала, пък каквото стане. Супер си!!!

14

.

преди 7 години

Имате ли дадобавите нещо панелни въшки ? Плюете ли ?

13

boxer

преди 7 години

Дано да има късмет да се докопа до бронза, иначе голям срам за България! Монголия има 2 бронза, Северна Корея има 6 медала, а ние? Дали в Монголия или Северна Корея имат по-добри условия или са по-добре платени? Може би там има дават от скъпия допинг. Не, според мен Сърце и Дух трябват!

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

Едно голямо браво на момчето от Плевен,неговото постижение е с не по малка стойност.

11

Няма значение

преди 7 години

До БРАВОИ на лекарите са им казвали "Браво", когато са извършили някаква важна и спешна операция и дават репортажи по главните телевизионни канали. На спортистите им казват хората браво, само когато имат голямо постижение.....така, че..... няма нужда от сравнения, ами признай успеха на този, който се е трудил за него!

10

Анонимен

преди 7 години

Браво! Ако тръгне и тя да зоба като съперничките си, нищо чудно и олимпийска шампионка да стане. Без допинг толкоз - борбата е неравна.

9

Анонимен

преди 7 години

Ивет Лалова е възхитителна.Прекрасна.Много рядко ми се случва да харесам български спортист толкова много.И като личност може да бъде пример за едно цяло поколение.Не зная що за човек трябва да си ,за да не го разбереш.

8

Анонимен

преди 7 години

На финала 7-мо място , не повече. Излишен шум

7

Анонимен

преди 7 години

Много шум за нищо и останаха 5 дни.ККойто можа си взе медали.

6

До 7

преди 7 години

Не е вярно, че няма да имаме участници. Може да не са спортисти, а журналисти - те винаги са там. Поне 50 човека ще има на моя и твоя издръжка.

5

dp

преди 7 години

Дежурният руски слуга със задача да поддържа хленча ли само ще маже постове и ще си цъка плюсове бе, айде и нормални хора да се обадят.Момичето е страхотен атлет, на финала на оломпиадата е - там има само няколко (12 ли са?) места, т.е. Бг е сред няколкото - 6-7 - страни, които имат представител там.Хленчарите да си хленчат, а хората си вършат работата и се радват на такива новини.

4

Анонимен

преди 7 години

Лондон 2012 имахме 2 медала на Станка и бокса, а в Токио 2020 може и без участие както африкански държави.

3

Анонимен

преди 7 години

Рио 2012 ще бъде без медал.

2

БРАВО

преди 7 години

НА ЛЕКАРИТЕ И СЕСТРИТЕ,КОИТО ВСЕКИ ДЕН СПАСЯВАТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!И НИКОЙ НЕ ИМ КАЗВА БРАВО,А ТЕ ВЪРШАТ ЕЖЕДНЕВНО ТОВА,БЕЗ ДА СЕ ФУКЛЬОСВАТ И БЕЗ ДА ИМАТ ЧИНОВЕ В ВМР,БЕЗ ДА ПОЛУЧАВАТ 4 ГОДИНИ ЗАПЛАТИ,ЗА КОИТО МОГАТ САМО ДА МЕЧТАЯТ.НАЛИ ЗА ТОВА НА ВЕЛИКАТА Й СМЕ Й ДАВАЛИ ТОЛКОВА ГОД(ИНИ КУП ПАРИ.

1

Dani

преди 7 години

Браво!!!