7

Анонимен

преди 7 години

Ха дано, ама надали!

6

Gost

преди 7 години

Я да попитаме ако си коментиран пред курсисти и не си в системата какво правим сестра неприятно е че и такива се навъдиха за голямо съжаление е техните деца ко са плюти как те ще се почустват няма да им е наи приятно сигорно що ли ами да си зададат въпроса човешка етика

5

Gost

преди 7 години

Поредната глупост че некои да си дигат реитинга и да бият ценоразсписа и да им вървят кадърностите а да попитам срам няма ли да идва да каже на дете че бие по надолу цените знам за няколко приоритетни такива и детето ко върже с по лабава психика ко става само едно се знае евтиното винаги е менте ие прецакан ко не в пари то в часове тъи че лъжете се за по малко и за дивана

4

Анонимен

преди 7 години

Ей тия само глупости и просстотий мислят нищо ефективно то и затова държавата е на това дередже.

3

балкански идиоти

преди 7 години

а кога ще взимат книжки поне за 2-3 години на наглите шофьори?кога ще глобяват муъро *** които присвяткват и притискат другите по магистралите на чалгария?????

2

Анонимен

преди 7 години

Ромул и Рем избират на хартиена листовка за да може изпитващия после да им я реши. Всичко е измислено, а законовата поправка за избор между таблет и хартиена листвока е по настояване на ДПС. Но какво са ни виновни те, че ние сме корумпирани и алчни ***. Българското мнозинство е гласувало тоя закон. Българските даяджии взимат рушветите. Кой ни е виновен?

1

Sty

преди 7 години

Днес положих изпит пред ДАИ . Изпита ми започна в 10:49 и прикл. в 11:29. Бяхме под наблюдение от видеокамери + снимка на таблетите за установяване на самоличност.Мой близък полага изпити (теория) пак В офис на ДАИ преди година. Не знам какви са тея новини, но има практика единствено вътрешния изпит да се полага в офис на школата, а същинския изпит винаги е бил пред ДАИ (дори родителите ми преди години са ходили пред КАТ/ДАИ за листовки). А иначе,Бай Ромул и без книжка кара! Ни чете, ни брои.