39

Никойчо Никоев

преди 7 години

До Анонимен 12Там им е грешката на САЩ че са се пръснали из целият сват. Разпръснатата армия не може да защити страната си.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Човечето, написало глупотевините под този номер е примитивно, незнаещо, злобно. Русия има всички технологии, може би изостава в ароматизираните презервативи.След като руските самолети от години използват АЛ41Ф, а Ролс-Ройс не може да направи нещо подобно, значи че могат много! А сега имат много по-добри! Имат най-тихите подводници в света, само в Черно море са 7! Дребните корабчета, дето ги правят във Волжка Булгария могат да потопят американски кериър с 80 самолета на борда.

37

дссс

преди 7 години

Руски самолети бомбардират цивилното население, има предостатъчно видео материал в тубата

36

пенко

преди 7 години

ГАЗПРОМ -самая ведущая корпорация в мире !!! Дали тенекиите в космоса ръждясват ??? Една гола снимка на Клинтън и еврейката е аут /бабишкер гаден / !!! Нещо забрави "десен сектор" -кримчанино американски ! Мичти-мечти пич- направо са ти дрийм !!!

35

Анонимен

преди 7 години

Спомням си и в Афганистан беше така. Всеки ден ни заливаха със сводки за грандиозните *** военни успехи. Днес освободили тоз град, утре онзи. Накрая позорно се спасиха с бяг, сесесерето се разпадна, а руските тенекии още ръждясват по чукарите. Та и в Сирия така.

34

До 42

преди 7 години

Каква е разликата да те гръмнат при рутинна бомбардировка и при такава за отмъщение?

33

Бате Рашо

преди 7 години

Ако ще самолетите на руснаци и американци да излитат отТокио, война с бомбандировки никой не е спечелил до сега !?Но нито на едните, нито на другите им стиска да слязат на земятаи да влязат в ръкопашни боеве с добре обучените ,мотивирани и с висок боен дух воини на ИДИЛ !?Макар че и Едните и Другите са пряко виновни за тази война в Сирияи сега с тези безмислени от военна гледна точка бомбандировки,се стараят да "хвърлят пепел" в очите на световното обществено мнение !

32

тя

преди 7 години

Добре , че са руснаците , че да се свърши някаква работа!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Малоумний, руските самолети Ту-22-М3, наречени от западняците Backfire, летят на такава височина, че са недосегаеми за ИДИЛ. А и са свръхзвукови и добре защитени. Могат да пробият отбраната на която и да е било натовска страна, вкл. и на тези отвъд океана. А всеки руски пилот го пази огненото отмъщение на Въздушно Космическите Сили! Не прощават, след тях пясъкът се топи!

30

Смях

преди 7 години

До Анонимен 39От вчера: Йемен, Арабската коалиция предвождана от Саудитска Арабия нанесе авиоудар по болница на "Лекари без граници" във провинция Хадджа като минимум 7 са убитите и над 15 ранените.... Самолетите са кръжали над болницата в продължение 20 минути и не са позволили на лекарите да окажат помощ на ранените. Явно Саудитците добре са усвоили точните удари по болници от своите учители САЩ !

29

Анонимен

преди 7 години

Новия источен блок вече се заформи Русия, Иран, Китай, Казахстан, може би скоро Индия и Египет. Най забавното е че Иран и Сириа откъснаха Турция от майката Саудитска арабия, туку виж влязла в евразийския съюз и приела шиитския ислям. Тогава ще видим Баба Меркел и Баба Килъри от въд океана какво ще измъдрят. Лошо е че се очертава Европа и Америка да се оправляват от изкуфяли бабички, бурократки.

28

бум

преди 7 години

Иран е заявил че предоставя своите военни обекти на Русия за борба с тероризма в региона.

27

Ф.С.В

преди 7 години

Плевнелиев веднага да обяви хибридна война на Русия-- за начало -битка с възглавници --хахахахахамухахахаха

26

До 23

преди 7 години

Четенето е полезно нещо. Например, така ще разбереш, че това:https://en.wikipedia.org/wiki/Atlas_Vсе задвижва от това:https://en.wikipedia.org/wiki/RD-180А, също така можеш да потърсиш в Интернет (вече е общодостъпен), какъв в момента е единствения начин да стигнеш до МКС...

25

Анонимен

преди 7 години

Жалко че ЧРД на Путин не е скоро. Като правило тогава правят добра заря.

24

амин

преди 7 години

В Каспийско море,Руските кораби вече са заели позиция за стрелба,скоро се очаква удар по ИД с крилати ракети"Калибър"бог да е с тях.

23

стоп

преди 7 години

Колкото повече терористи избият Руснаците толкова по добре за всички проумейте го стига с това разделение и злоба,трябва да сме благодарни.

22

Анонимен

преди 7 години

Не се умориха да избиват жени и деца под предлог, че се борят с тероризма.

21

кой

преди 7 години

Аз не знам тези който пишат срещу Русия на коя страна са?на страната на терористите ли са?мислете преди да пишете глупости.....

20

дааааа

преди 7 години

Давайте братушки,унищожете тези терористи и убийци на вас се надяваме,няма кой друг да ни пази.