9

Mopcku_

преди 7 години

Комисар СветлИн (а не СветлАн) Кичиков е опитен граничар. Помня го от дълги години, когато бе командир на гранично-полицейски кораб във Варна и бе началник на базата тук. Добър и свестен човек. За разлика от коментиращите под мен го познавам от първо лице. Достоен е да застане на чело на Гранична полиция. Пожелавам му успех. Дано успява да се бори с некадърните заплатаджии. Той самия не е такъв. Наистина е свестен човек. Успех Светлине !

8

анон

преди 7 години

добре, че нищо не зависи от тях, щото на боцко и цвъци "харесванията" ще могат само да кимнат, когато се окаже, че на тяхното слънце, въздух и вода не им е останало нищо друго, освен да продават територията. би било, разбира се, много жалко, предимно отново за самата територия - поселяващия биологичен вид, толкова години по - късно, е селектиран изключително на принципа "пее в хора".

7

Анонимен

преди 7 години

Все си мисля,че след подобен гаф,оставката се полага на професионалното и политическо ръководство на това министерство?възможно е и да не съм прав,но поне така постъпват в цивилизованите държави.

6

бивш граничар

преди 7 години

А бе що треба да се разочароваш след като не е изненада чеМВР Бъчварова действа по разпореждане на Б.Б. атой бързо се отмята от казаното.Неговите назначения ги намира по пътища бензиностанции както и Кичиков го срещал при посещение на морските граничари.

5

разочарован

преди 7 години

Сутрината докато се коментираше оставката на шефа и на един от неговите заместници на Гранична полиция наред с тях бе обявено че ще е сменено и на това гранична полиция.Часове само след това настъпи обрат много бързо се появи нов кредит на доверие.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво коментирате външността му? Те имигрантите ще гледат вашите корумпирани мусури, а той ще гледа вас. Тоест преведете се в ред,че и той,и те,все вас ще гледат

3

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката ли ще е новото шеф?Кат го видат мигрантите и ще освирепеят направо!

2

Анонимен

преди 7 години

Прокарайте една линия на картата, от Видин, до нос Калиакра. След това де що е клесавец на държавна ясла, на юг от линията,да бъде уволнен за каналджийство. Тези на север от нея, около Кардам, за друго ще се гонят.

1

бивш граничар

преди 7 години

Досега имаше трафик на мигранти и конфликт на интереси в Гранична полиция но от днес нататък ще бъде рай за бургаските трафиканти..Те отдавна имат чадър от РДГП БУРГАС.