10

КК

преди 7 години

Ами точно затова има филм "Подли камериерки"

9

God

преди 7 години

До Бай *** е жив!Бразилия не е САЩ. Кражбите в Олимпийското село са най-олимпийският спорт тази година. Малко по-кротко с нихилизма. Няма делегация, която да не е пропищяла от кражби. Американските баскетболисти директно се изнесоха от олимпийското село и спяха на круизен кораб. И те ли си пазят мускалите? Това са най-бандитските игри, организирани досега. Грабежите на състезатели след заплаха с оръжие са всекидневие. Лохте е най-пресният случай.

8

Анонимен

преди 7 години

Наистина има камериерки които крадат, случвало ми се е.

7

....

преди 7 години

Само дано не им откраднат медалите

6

ИСТИНАТА

преди 7 години

Кажи им бразилци и пове4е не ги обиждай! Това са бетер нашите ***..който не е ходил по тях земи той не знае за каква * става на въпрос.

5

дц

преди 7 години

Крадливи камериерки тормозят олимпийците ни в Рио.--------Да им изпратим нашите камериерки и бразилците шЪ пропищят!- )))))))))

4

Анонимен

преди 7 години

Същите* са като нашите. Какво точно е станало никой не знае. В такива държави всичко е * история.

3

vlady

преди 7 години

Да сезират за кражбите архиерея на епархия Бразилия на Арменска Апостолическа Църква епископ Нарег Берберян.

2

Стефане къде си сега

преди 7 години

Моля Стефан коментатора от предишната статия за ощипаната камериерка да дойде да разправя колко го е срам че е българин.Стефанеее,ти не си българин, обеси се от срам.

1

BOYAN

преди 7 години

Такова е ежедневието в държавите от БРИКС, но нали много се радвахме че излизат на международната сцена и ще диктуват правила.