11

Анонимен

преди 7 години

Ако това на снимката е въпросната тръба може да се направи сравнение с листа до нея който най вероятно е формат А4 297х210мм за непросветените. Както обикновено не вярваме на "журналистите" от днес.бг

10

читател

преди 7 години

"дланта си ударих стъклото на рейса, то беше турско и е нерегламентирано за градски транспорт, ударих стъклото и то падна",иначе ако беше оригинално щеше да издържи ударът с длан.Да вярваш на шофьорче с "бе-ем-венце" е все едно да чуваш гласове от отвъдното.

9

Факт

преди 7 години

Ами то трябва и да се мисли преди да се пишат новините и да се манипулира общественото мнение в една или друга посока. Трябва да се мисли и когато се коментира, но се оказва, че народа адски лесно се манипулира кой е виновен и кой е невинен. В този олучай, както и в предишния, всеки би трябвало да има едно наум, знаейки как безобразно шофират автобусните шофьори.

8

Анонимен

преди 7 години

Очаквано развитие. Всички знаят що за стока са автобусните шофьори, но като оФце се нахвърлихте над потърпевшия шофьор на беемвето. Като писах, че шофьора на автобуса е за бой, всички ми наблъскахте минуси, а то пак съм бил прав.

7

Анонимен

преди 7 години

Ударил го веднъж по врата.Ама той бил неустйчив и човекът паднал на земята.Какви *** обяснения дава тоя с беемветоИ даже не го е било страх да кара бясно с бебе в колата.

6

Анонимен

преди 7 години

Да разпитат още веднъж 4ри месечното му бебе, то поне не може да лъже още.Иначе, тоз пък и много компетентен - какво производство трябва да е стъклото на автобусите. Все едно не му го е подшушнал адвоката...Виждал съм и китайски стъкла, дори и те не могат с длан да ги счупиш.И вероятно пътуващите в автобуса са отказали да свидетелстват, или просто не могат да ги намерят. А нашия си е викнал приятел, който уж пътувал..и хайде.А шофьора-може и да е има тръба, може и да е нямал..

5

Мале

преди 7 години

Е ся ще излезе е , че шофера на автобуса нападна мутра ))))

4

Анонимен

преди 7 години

Имам наблюдение за шоферите на автобуси,че на последък не назначават свестни .Напправо са си ***.Изпрвялим са ми косата с кошмарно поведение и шофиране.

3

Анонимен

преди 7 години

"шофьорът на беемвето" - е изненадах се.... Може да бъркам, но чисто емпирично съм си създал впечатлението че 5 от 7 шофьори на "бееемвета" са си кухи ***. Не съм сигурен обаче дали тези с "ауидитата" не се опитват да ги задмината. Но да забравим и предразсъдъците - тоя автобус в бързата лента със 150 ли е карал че да те засече. Карайте си спокойно, не излагайте семейството си на опасности до колкото зависи от вас. Ако се ударите с ниска скорост с автобус - оправяте си ламарините....

2

Анонимен

преди 7 години

Ако келешундера не беше слязъл от колата това нямаше да се случи.Стъклото било нерегламентирано - баси експерта.Шофьора видял да идва бесен просстак - разбира се че ще се въоръжи с тръба, какво да прави, да чака с голи ръце ли ?!

1

Алов

преди 7 години

Абе каква тръбичка, това на снимката е хавайска пура.