17

по-анонимен

преди 7 години

До Анонимен6 апартамента със сот бяха обрани преди една седмица във блока ми за един ден. Даже 2 коли от паркинга са взели. СОТ също не помага

16

Анонимен

преди 7 години

Спасението е СОТ и/или застаховка. Само че при това положение имам едно предложение. Щом един човек си плаща на СОТ, да му се приспадат от данъците, поради това че полицията в този случай не му помага. Тогава като им намалеят парите в бюджета на търтеите и ще почнат да си вършат работата. А между другото СОТ-а може да стане по-ефтино удоволствие.

15

Анонимен

преди 7 години

Цифрата е много по-голяма защото много хора не търсят помощ от полицията. Там само си губиш времето, започваш да пишеш женен ли си с какво образование си и куп ненужни глупости, а това да разкрият крадците е мисия невъзможна. Всичко е умряло в тази държава. Калинките само си получават заплатите, но никой нищо не върши и това е навсякъде във всички институции.

14

Анонимен

преди 7 години

Защо ли ни говорят за хубавото време и почивката на крадците? По-интересно е колко от кражбите са разкрити и колко престъпници са отишли в затвора и за какъв срок. А ако не са, колко са уволнените некадърници или съучастници на крадците?

13

Анонимен

преди 7 години

До до 5Всяка държава има своя специфика.Унгарците също са в ЕС, но не се церемонят. Тук е имало материали по този въпрос, чел/а/ си ги. Мисля, че трябва да вземем пример от тях.Ако един човек или един народ сам не уважава себе си, и останалите няма да го уважават. Ние какво правим? Дундуркаме търтеи и финансираме развъждането им, а те правят всичко възможно, за да покажат по най-демонстративен начин, че не ценят и не уважават нито нас, нито историята ни, нито нашите национални светини.

12

Шаран БГ

преди 7 години

И инспектор Пецов подчертава, че това ,което вършат тези престъпници е " РАБОТА"! Работят хората и нищо, че кражбите са се увеличили -- тенденцията е към "намаление". Сигурно е прихванал нещо от футболните коментатори - " И тази наша загуба автоматично се превръща в наша победа" ! Това са регистрираните обири, при които собствениците са се жалвали документално. Колко ли са преглътнали горчивия хап и никому ни дума, ни вопъл, ни стон !? Редно е всеки да се жалва в Полицията !!

11

Morqk i polovina

преди 7 години

Trqbva da se vyvede smyrtno nakazanie za krazhbi v osobeno golemi razmeri! Ako se ubiqt trima retsidivisti pokazno s golqm jurnalisticheski otzvuk, vsichko shte si doide na mqsto! Vsichki hulqt po noviq prezident na Philipinite, no za kratko vreme izkoreni edin ot nai-serioznite problemi na natsiqta si!

10

Анонимен

преди 7 години

Какво ги интересува МВР кражбите от домовете на хората виж ако се возиш гратис е голямо престъпление и те закопчават ако откажеш акт!

9

до 5

преди 7 години

Хората от ЕС искат да ги интегрираме ти за разселване говориш много си изостанал!

8

Анонимен

преди 7 години

Вчера на път за работа 8.30 на спирка Триъгълника имаше хайка от 10 тина контрольори и няколко полицая !Работят хората

7

Анонимен

преди 7 години

всички крадят. сега ще почнат и мигрантите от глад да крадат като ги задържаме а не пращаме на баба меркел и тези бок.. от ООН не дават да ги пипаме

6

Анонимен

преди 7 години

Най-малко 200-300 са кражбите на ден, а не на месец. Просто хората вече знаят, че от МВР полза няма и не викат полицията.

5

Анонимен

преди 7 години

Преди 26 години 206 кражби имаше в цяла България за една петилетка, но сега живеем в демокрация и всеки може да си влиза, където иска и да си взима, което му харесва :):):):):)

4

За да няма протести

преди 7 години

на тема, че не е демократично закрепостяването към мястото на принудителното заселване, може да се противостои чрез криминализиране на безделничеството в случаите, при които лицето е здраво и пълнолетно /и особено ако е създало е деца, за които трябва да полага грижи/, но няма средства за съществуване и въпреки това отказва да приеме работата, която може да му бъде осигурена.Лесно и просто е, но няма управленска воля!Кога и ние ще дочакаме у нас да възникне политическа сила като ФИДДЕС ?

3

Просто е, наистина

преди 7 години

Да видим с колко процента ще спаднат квартирните кражби, ако ромският контингент бъде разселен из страната, но не в градовете и в селата, в които все още има останали жители.Ако има друго население, тези се впиват като кърлежи и започват да смучат средства за съществуване, защото 22 вида помощи са им малко.Затова да ги разселват по бивши военни обекти далеч от населените места - да се самоиздържат чрез земеделие и животновъдство. Спираш им помощите, плюс забрана да се махат оттам.

2

Много е просто

преди 7 години

Разрушават незаконните гета и ако обитателите им реват, че няма къде да живеят, разбира се, законът ще бъде спазен и ще ги настанят някъде, макар и да не го заслужават.Само че откъде накъде ще им дават жилища в софийските блокове? Да не би някой да ги е канил да дойдат в София? Да не би да се постъпили на работа тук?Да ги настаняват в пустеещите казармени помещения, каквито има из цялата страна. Може да са позапуснати, но който иска да живее в по-добри условия, да си ги стегне със свои сили!

1

анонимен

преди 7 години

11% нагоре е незначително?! Що за посредствен безумник е този гл.инспектор? Винаги съм смятал редовите полицаи за много много просто племе, но също съм смятал, че нагоре има малко мозък. Грешка...