35

Само казвам..

преди 7 години

Не всеки има възможността да следва веднага след 12-ти клас. Аз трябваше да поработя 4 годинки в чужбина за да мога да си го позволя.

34

Анонимен

преди 7 години

Тоя баща не се ли е тревожил като я греда с години хипарка. На 28 години какра студенткаЗавършват на 24.Убийството е зверскоНе е оправдано от това, че момичето е било хипарка и наркоманка, ама все пак е могла да не ходи на такова опасно място през тази фатална нощ

33

Анонимен

преди 7 години

Който възпитава хипари, ходи после по гробища.

32

Анонимен

преди 7 години

Имало е трима душиДвамата се измъкнахаПоне този са си понесе наказаниетоГотвел се да ни съди в Страсбург за нещо

31

Анонимен

преди 7 години

Нещастният баща не е могъл да възпита момиченцето си.Сега това е най- голямата му мъка

30

не се разбра

преди 7 години

Кой ли плати на *** да бият жестоко и да изнасилят Чеци в затвора.Не е много вероятно да е бил бащатаНе е чудно да е някой от тайнствените трима мъже, които също са участвали в зверското престъпление( откриха тяхно ДНК)

29

Анонимен

преди 7 години

Това заведение е опасно, на опасно място. Какво е право момичето там? Нищо странно има в цялата история. Може и друг да е убиеца.

28

Анонимен

преди 7 години

Бащата е най- зле. Детето му е загинало, а той не е могъл да го предодврати, включително и като повечко се грижи да разбере в каква компания се движи.Това е мъката на всички родители, чиито деца учат и работят в горемия град или в чужбина.Всеки от тях се чувства виновен, че не е успял да им осигури сигурен и безопасен живот

27

i'm

преди 7 години

Така е, защото вече няма Белене и каменоломни. За това, сега ядат, лежат и си почиват, докато харчат парите на данъкоплатците!

26

глупости,

преди 7 години

Нема да се изненадам, ако съдебната власт на БКП на следваща инстанция го ОНЕВИНИ НАПЪЛНО. Явно садиста има пари, ще си плати и всички знаем какво следва

25

Ядосан!

преди 7 години

"Иначе те са си на хотел там, защо да излизат на свобода?! Там си имат всичко - медицинска грижа, топла храна, отопление, ток, разходки и дори забавления и кръжоци" Ами върви и ти бе! След като толкова много ти харесва! ИМАТ ВСИЧКО ДА, НО НЯМАТ СВОБОДА! ТОЧНО ЗАТОВА Е ЗАТВОР!

24

Анонимен

преди 7 години

Говоря от името на баща на момиче. Ако това се случи на моята дъщеря, аз лично ще му отрежа оная работа, ще му я завра в устата и така ще го удуша тоя ***.

23

18 +

преди 7 години

Може да се касае в случая на Яна и партнорът й в Борисовата градина за някаква форма на еротична асфикция(erotic asphyxiation),където сексуалната игра е завършила фатално

22

Зевс

преди 7 години

Чудя се как ли ще се обърне палачинката когато хванат истинския убиец. Изведнъж всички ще забравят какво са говорили. Важното е сега да има наказан, че да не протестират хората. Основните принципи на правосъдието не са важни, те отдавна не са валидни в нашата страна. Няма доказателства, няма свидетели, няма мотив. Има един деградирал ***, който лежи задето се е надрусал и е правил секс. Нещо, което за децата ви горе-долу е ежедневие. Ще мине време, той ще излезе и ще осъди държавата. Честито.

21

обективен

преди 7 години

Ами ако Чеци е невинен и лежи 6години за този дето духа?Да не забравяме че сам се предаде на властите.А какво да кажем за момиче , дето прави секс на 5 минута с непознати на обществено място?Реакцията на бащата е нормална ,но къде е бил самият той, когато щерка му се е развихрила?

20

BURZUM

преди 7 години

Шест години и ако се окаже невинен накрая ще ни осъди в Страсбург...ай сиктир и правосъдието

19

По-често да се случв

преди 7 години

Една........ наркоманка е затрита от лицето на земята, а един безполезен клошар ще лежи дълго (дано да е до живот)!

18

Анонимен

преди 7 години

Наркомани, клошари, убийства - евроатлантически ценности.

17

Анонимен

преди 7 години

Мястото на комунистите е затвора. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и ги вкараха в затвора и сега живеят добре, а ние още не сме се изчистили от комунистити и не сме ги вкарали в затвора, затова в България се живее зле. Требе да се изчистиме от комунистити и да ги вкараме в затвора както направиха Полша, Чехия и Унгария.

16

Анонимен

преди 7 години

"Процесът за убийството на Яна в Борисовата градина продължава вече шеста година, което буквално довършва психически и физически семейството му."Ако го осъдят този момичето ще се съживи и ще се завърне в къщи а семейстото и ще и се зарадва и ще се възстанови физически и психически.