43

Анонимен

преди 7 години

Елементарен въпрос за елементарното същество от снимката:Какво ще правим с ХИЛЯДИТЕ "бежанци", които се шляят в България без нникакви документи? Те също са незаконно пребиваващи у нас и аналогично (Митов, знаеш ли тази дума?) трябваше отдавна да са експулсирани!

42

Затворко

преди 7 години

Подлизуркото си е направо ***, готов е на всичко само да е на служба. Такива като него не би трябвало да се раждат. Необходимо е поне три месеца да лежи в турски затвор.

41

Анонимен

преди 7 години

Ооох, какой ***!!!

40

антидост

преди 7 години

не зачитането на съдебни решения и международни правни норми е голям проблем.но във външно министерство са се събрали такива високоплатени празноглавци с претенции, че нищо чудно да не виждате проблемите. не знам дали тожа което сътворихте съответства на евроатлантическите ценности.

39

Танев

преди 7 години

Ще има проблеми, господин Митов, ще има. Сега като завалят разни организации, организацийки за защита на Човека. Като започнат да Ви гледат накриво чуждите дипломати, най-много от Евросъюза. Като започнат да подмятат на Премиера и на Вас. Като ни резнат от разни комисии, от парички. Ами големия брат. Сега както са се наежили с Турция, ще си го изкарат на Вас и на Премиера. Само незная дали е започнала вече тази одисея и дали господа журналистите ще ни обелят думичка в ефира.

38

Писна ми

преди 7 години

Кирияк Бойко - ибрикчията на Ердоган паша.Срам ме е , че имам нещо общо с тази страна.

37

1

преди 7 години

Аааа хич, да не си на негово място да видиш!

36

Анонимен

преди 7 години

ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ КАТО ПЪРВИ НАТОВСКИ СЪЮЗНИЦИ МИТОВ,ПЛЕВНЕЛИЕВ,И НЕНЧЕВЩЕ ОБЯВЯТ ВОЙНА НА ТУРЦИЯалеееееелееееееййййй Много сте Ербап да се ЕЖИТЕ на Страни който не ви заплашват с нищо като РУСИЯама инак сте си живи П.о.сер.ков.ци с Ердоганова Турция

35

Анонимен

преди 7 години

Има проблем, че Митов е министър. Да си стяга куфарите и да се маха.Този и Роската държат първенството по простотия и неадекватност. Дори бай Тошо не е правел такива изцепки

34

бобо

преди 7 години

Тоя *** пак се изходи.Отличник.

33

Пионерчето Митов

преди 7 години

Рапорт даден, Рапорт Приет!

32

Ай стига бе,

преди 7 години

Митуф и Бочваркова са потенциални убийци, утре и българи ще продадат.

31

Анонимен

преди 7 години

До R.I.P Bulgaristan"Преклонената главица, сабя я не сече", а пич?Те затова ни е отнело 500 години и външна помощ, за да се освободим от "Османското присъствие"

30

Анонимен

преди 7 години

Дадоха го на турците, за да го убият. Обикновено в цивилизована страна това не се прави - не се връща никой там, където има опасност за живота му, независимо дали пребивава легално или не. А уж говорехме за западни ценности и стандарти.

29

Анонимен

преди 7 години

Според Митов никога не е имало проблем на черното да се каже бяло.

28

иухсд

преди 7 години

Ей митов, всеки ден ми падаш в очите бе ***, що не връщате всички нелегални имигранти, които влизат незаконно бе г..овньо. Тоя митов направо искам да го нашамаря

27

прав си брато

преди 7 години

До Пабло ЕскобарЕВАЛА Брато ! Мислех да пиша но ти си го казал ПЕРФЕКТНО ... Господ гледа тия МЕКОТЕЛИ и ще прати там където заслужават !

26

БАБА КУНА

преди 7 години

МИТОВ, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ НАВЕЖДАШ ПРЕД БОКИЧА И ДА ГЛЕДАШ ОТКЪДЕ ДУХА ГЕРБАДЖИЙСКИЯ ВЯТЪР ЩЕ СЕ СРАМУВАШ ОТ СЕБЕ СИ ЦЯЛ ЖИВОТ.

25

no problem?

преди 7 години

О*хме се до ушите ама нейсе.

24

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ПА КОЙ Е НЯКАКВА ПИОНКА И КОЛКО Е МЛАД!!!!!!!ОТВРАТ!