52

Анонимен

преди 7 години

straxuvai se dalgarino i za tvoiata sigurnost ne si zastiten

51

Анонимен

преди 7 години

Буюк не е Нобелов лауреат за мир

50

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ продължават да трупат "активи" преди изборите с всеки изминал ден ...нека им лъсне окончателно лицето на лицемери ,некадърници,подлизурковци и безпринципни дьонмета!!!

49

Учуден

преди 7 години

А , тоя нали не беше в Бг??????

48

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще го излекува този Бююк от демократичните му ценности.

47

etniesbg

преди 7 години

Не защитавам резака, но МВР трябваше да направи размяна за другия Кебаб, който уби 2-*** българи и се изнесе тихомълком в туркия

46

Анонимен

преди 7 години

Сделка? *** ич няма такова нещо! Ердоган ни размаха пръст и ние му изпратихме Бююк на заколение, за да не си сърди!

45

Анонимен

преди 7 години

Тук няма държава има територия с която всеки може да се разпорежда а Мутрон само до изпълнява . Дано се намери някаква европейска институция която да потърси сметка на нашите псевдополитици.

44

Спонсор

преди 7 години

До Ястреб е коментарът ми

43

Спонсор

преди 7 години

До ЯстребХаресва ти да убиваш хора ? Дано никога такива като теб да нямат достъп до България.

42

Анонимен

преди 7 години

Съдът казва-не, но администрацията-да. Кой е над казона? Кой си позволява това? Безобразие!

41

Срам

преди 7 години

Срамувам се от БГ правителство !

40

Спонсор

преди 7 години

Чудя се , дали членовете на министерският съвет на България спят спокойно, след като и на най - глупавия българин е ясно, че този човек ще бъде измъчван, убит или ако е късметлия ще умре в някой турски затвор - ако на това може да се каже късмет. Това е позор. Това действие на правителството е долен слугинаж, нагло незачитане на човешкия живот. Срамувам се, че хората, които предадоха на смърт този човек, управляват моята родина.

39

Ай стига бе,

преди 7 години

А знаете ли, че Цвъки подписа договор за предаване на български граждани без решение на съд, по искане на САЩ и то само по съмнения/предположения на ЦРУ? Както продадоха жив човек за саморазправа, както пуснаха убиеца на мотористите, както ...... така това правителство ще продаде и всеки от нас.

38

Наблюдател

преди 7 години

Без съмнение "този дето е чел само Винету", е наредил да предадат въпросния Бююк за да се подмаже на турския си началник, въобразявaйки си че това е политика. Реално си е страх. Кой друг на тази територия се взима над законите и ги" решава нещата"!?

37

Анонимен

преди 7 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ, ЧЕ БУДАЛИСОВ Е СПОСОБЕН НА СЪЩИТЕ НЕЩА КАТО ЕРДОГАН!!!!ХВАНАХА МУ КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ И ИЗНЕНАДВАЩО СЕ ПОЯВИ СОРА ТА ЗАТОВА ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ!!ТАКИВА КАТО БУДАЛИСОВ ВЕДНЪЖ ВЗЕЛИ ВЛАСТТА МОЖЕ И ДА НЕ Я ПУСНАТ ПОВЕЧЕ НИКОГА!!!СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО НАРОДА ПОИСКА ДА ИМА СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРИТЕ , НАШ БУДА МОЖЕ ДА НАПРАВИ СЪЩАТА РАБОТА КАТО ЕРДОГАН И ДА ОБЯВИ ВСИЧКИ ЗА АТЕНТАТОРИ СРЕЩУ НЕГО И ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА СЪС СИЛА КАКТО Е ВЕЧЕ В ТУРЦИЯ, СИРИЯ, РУСИЯ!

36

Коко

преди 7 години

До ПартизанинЧе то лошо няма, ако е по-на запад и мааалко на север...Що не ме поискат? Ама за постоянно. Сам в чувала влизам...Какво толкоз се вардиш , сакън тук да останеш? Давай се, смело!

35

Анонимен

преди 7 години

На БорисОF,единият му дедо бил комунист,пък другия антикомунист,баща му бил полковник в МВР,пък сън не спели да слушат,,Гласът на Америка",той не си дал партийната книжка,пък сега е десен,,демократ",няма нито един жив съдружник от многобройните си фирми през 90те години. Това лице е професионален лъжец и предател,ние се чудим,как така е предал,някакъв турчин!?

34

мъка

преди 7 години

До Анонименне тъжи, ханнъм, Гюлен ще прати друг спонсор за имарета

33

Пак инженер

преди 7 години

Смешно е да се оправдават с това, че са приложили закона. Когато трябва да го приложат за да защитят някой човек, започват да се оправдават пък как законът им вързани ръцете и колко много неща им пречат.