41

Колко са отчаяни

преди 7 години

Цялата медийна машина вече в предсмъртен вой пуска чисти измислици (Начело с Clinton News Network - CNN), само и само да дискредитира Тръмп, а в същото време за поредиците убийства, на хора които случайно загиват точно преди да свидетелстват срещу Килъри - нищо не се казва. Гледам редовно оригиналните записи от повечето интервюта. Що не приложите видеото, за да видим къде точно Тръмп го е казал това? Но забравяме изказването и психопатския доволен смях на Килъри: We came. We saw. He died..

40

Патриот

преди 7 години

"Тръмп: Обама създаде ИД, а Клинтън е съосновател!"Разбрахте ли сега причината за бясната анти-тръмпова пропаганда и истерия,когато някой каже истината става много "лош" и "гаден" и с Русия същата история!

39

2

преди 7 години

дано спечели.....

38

Мунчо

преди 7 години

Ми, военнопромишления комплекс и той трябва да се "рани"...Като няма войни от къде пари!Измисляш химически оръжия че уж някои /Садам/ има..... хоп война! Измисляш че няционалните ТИ интереси на 10 000 км са застрашении.....хоп друга война! Така се правят " работите"! Пък какво значение има някакви си училища, болници.... важното да се заформят милиарди!!

37

Анонимен

преди 7 години

държавата на безумието сащ на прага на краха.изберат ли хилари надолу ,изберат ли тръмп разпад.спасение няма наиграха се

36

анонимен

преди 7 години

всички свьрзани с военно пром комплекс са виновни не само обама печалбата оторьжието е водеща сила при краварите те не са имали воина на територията и незнаят какво в ама русия знае

35

Анонимен

преди 7 години

DA SCHTE GO RAZBERAT SCHTE GO GRYMNAT S RAZBIRANE.TOVA E IDIO*TSKATA IM DEMUKRACIQ

34

Анонимен

преди 7 години

дано безмозъчната америка избере тръмп .може да настъпят по добри времена без клана буш и ционоеврейската клика на хилари

33

голем изобличител

преди 7 години

Ама гусин Тръмп да каже кои са кукуловодите . Марионетките и сами ги виждаме.Да назове семействата, или поне голф клубовете. Да каже кой КОНКРЕТНО банкрутира места като Детройт и праща безработните младежи в армията .

32

Пиночет

преди 7 години

Много истини им каза. Дали ще го разберат???????

31

Анонимен

преди 7 години

Ето как работи мейнстрийм медията. Излиза неудобен политик и казва неудобна истина - в случая, че опонентката му възнамерява да лиши избирателите си от основни права, гарантирани от конституцията. А журналетата веднага привиждат "призив за насилие". Кандидат за власт се спира с бюлетини, не с куршуми. Но, гузен негонен бягал, казват.

30

отново по кината

преди 7 години

" Доброто и Лошото Ченге "

29

Анонимен

преди 7 години

Трамплин за мистер Тръмп.

28

Анонимен

преди 7 години

Истината казва човекът. То затова не им е любимец.

27

Анонимен

преди 7 години

Полковникът от ДС Данаил Тръмпович побърква рептилите!

26

Дядо Гошо

преди 7 години

Ако имам възможностза гласуване ще гласувам с радост за г-н Тръмп. Съвременен политик от светован мащаб. Д а е жив и здрав и като президент на САЩ да задмине мойте 82 г.

25

Анонимен

преди 7 години

Американците всеки път са шокирани от простата истина -защо?

24

Гого

преди 7 години

ами прав е човека, обама създаде ИД, а тези преди него още много други терористични организации си отгледаха, като в ловно стопанство за да има какво да отстреляш, първо трябва да го храниш и отглеждаш, какво се чудите

23

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Турция е основния виновник за създаването на Ислямска държава заедно с Обама и извънземното Клинтън.Споменете си мъжът и колко големи *** *** навремето пак в близкия Изток.Напълно подкрепям мистър Тръмп.Желая му успех на предстоящите избори.

22

Мишо

преди 7 години

Най-накрая някой американец да си признае публично.