24

Teodor

преди 7 години

До АнонименАбе *** - цената е 1.60 и за 500 метра, а глобата е 40 кинта. За такива пари лимузина ще ме вози. Я да се връщаш в ануса на майка си!!!

23

Делян Пеевски

преди 7 години

Колеги, при нас на коментар взимаме по 50 стотинки, стига сте се излагали при ЦГМ на мизерните 15 :) Идвайте при нас!

22

ПЕРНИК

преди 7 години

Там в Тази *Територия* , наречена Владая и Княжево , скоро ще има посетители от ДАНС .Всеки строй ОГРОМНИ Бараки и не плаща Данъци . Терористите от ИДИЛ Хасково , ИДИЛ Кърджали ,се прегрупират там и после започват Изтреблението .

21

анонимен212

преди 7 години

в София ок да се възмути човек, но някой виждал ли е тролеите или автобусите в малките градове. Някои са на по 35-40 години!

20

Анонимен

преди 7 години

Ей, това шопите са много нагло племе! Пътувате 15 км. за 1.60 лв., ама искате и да сте с последен модел автобус. Стюардеси и масажистки вътре не искате ли? Ми карайте си колите като не ви харесва! Това имат, това са пуснали по линията. Извадете си главите от з...ника и се поогледайте в другите градове и села в България с какво пътуват хората!

19

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

При Тодор Живков чисто нови автобуси ! При Боцко чисто нови 40 годишни нов внос от Гейса

18

Анонимен

преди 7 години

Защо барутник?Това е един номален за България автобус. О да, разбрах, за господа софийските богоизбраници може би е барутник.Ми бат ви Бойко да ви купи автобуси с климатик и стюадеси.Да отклони пари за "сеУЪните *** прУвинциЪТЪ" за да има за вас.

17

:)

преди 7 години

Може и да е барутник, *** е Мерцедес

16

Des

преди 7 години

До Анонимен Не си в час. Барутарник се казва.

15

Анонимен

преди 7 години

Който не иска да пътува с автобуса да не го прави! На никого не са му опряли пистолет в главата да се вози! Аман вече от реване - като не ви харесва нещо, не го ползвате и толкова!

14

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (15)"... В София метрото до Младост или Надежда също трябва да е 5-6 лева заради разстоянието ..."По тази логика, заради разстоянието влакът до Бургас трябва да е 200 лв. Само за ден софийското метро отръсква доста над половин милион лева приходи.Май си пишем ей така за спорта и за точките?

13

Анонимен

преди 7 години

Не се пише БАРУТНИК, а БАРУТНЯК. Думата освен, че е жаргонна и е диалектна такава. Но това за вас е висша математика и много трябва да ви се обяснява.

12

Мишок

преди 7 години

Точно така.Защо железопъният транспорт в Бг се затрива така систематично и после се подържат не рентабилни автобусни линии.А за метрото до 15:Ти сериозно ли.....

11

пирожка

преди 7 години

От Владая до Централна гара са 1 лев и 30 стотитинки с удобна мотриса Siemens с БДЖ, има влак на всеки час. Тия от Владая да си гледат работата.

10

Анонимен

преди 7 години

Билетче от 0,06 ст. а?

9

Митко

преди 7 години

А защо до Владая пътуват на същата цена, каквато е и от центъра до Лозенец? А до Пасарел?

8

Nqkaf Nikaf

преди 7 години

По София ден и нощ това не го дават :)

7

Анонимен

преди 7 години

Като не дупчите билетче и него ще ви спрат.Нали имаше маршрутка защо не се движи вече,защото с автобуса е без пари а на маршрутката не става.

6

анонимна

преди 7 години

да дойде умната г-жа Фандъкова и да се повози , както и нейните лакеи от Столична Община в тази пътуваща гробница и да си плати за това 1,60!!!

5

гостенка

преди 7 години

Докато хората си мълчат нищо няма да се оправи!Единствено спиране на движението на дефилето ще реши напълно проблема, всички други средства за разрешаване на този абсурд с превоза за жителите на тези населени места е пълна подигравка!