5

до анонемен 4 ти

преди 7 години

О невежи ю...де ,защо коментираш без да познаваш реалността в здравеопазването по света?!?В Тази държава има спокойствие и ред и който не го отчита ,има наистина нужда с специализирана помощ в специализирани заведения!казах!!!

4

of 2-Ри

преди 7 години

Не обобщавай и стига с този общ знаменател!Здравеопазването в България е на много високо ниво ,наистина!Парадокса е в това ,че е твърде достъпно и от там и не уважавано.И без ред и час с малко търпение можеш да влезеш на преглед при личния си лекар и дори в същия ден и при специалист по профила на евентуалното заболяване.

3

Анонимен

преди 7 години

"Законният срок от касата дали разрешава лечението на даден пациент или не е два месеца."????!!!!!!!!!!!!!!!Господи, защо ме обрече да съм роден тук, и да живея в "демокрация". Всъщност, какво пискам, държавата себеотрицателно прави всичко възможно по-скоро да не живея.Правителството ежедневно измисля най-нови начини и средства за това.Аve Caesar, i morituri te salutant! Здравей, Цезарю, обречените на смърт те поздравяват!Глynocтта и овчещината на хората гоят мракобесието!

2

Анонимен

преди 7 години

Бездушие и пълна безотговорност към здравето на обикновения човек.

1

Анонимен

преди 7 години

Нямам думи за здравеопазването ни. Онкоболни са оставени сами да се лутат и да се чудят с какво да започнат. Касапина реже и е до там, после чакаш месец за документи да ти издадат и хукваш сам по мъките. Няма никакви пътеки и никакви стиковани действия. Това е подигравка с хората. Би трябвало като оперират човек да го докарат до край лечението, а не болния сам да се лута в бюрокрацията на болниците. Болните трябва да се обединят и да заведат иск за немарливо отношение. Здравето не е стока.