20

и адвоката е в кюпа

преди 7 години

100% му е казал "ако платиш ххххх евро/за мен, прокурора и съдийката/ и си наемеш апартамент, ще те уредим с домашен арест, пък после я камилата, я камиларя". След това разправя вицове, че турчина изглеждал мн. стресиран, добър, щял да съдейства, ама пусти страх....

19

Ирония

преди 7 години

Самоубийците по пътищата са се загрижили за убийците по пътищата ;)

18

закон

преди 7 години

Защо мотористити не питат прокурора къде спа 4 дни след като бе уведомен от полицията че лицето е напуснало адреса на където е отседнал по наложената му мярка домашен арест.Законодателя е определил че като се установи че лицето е нарушило взетата му мярка и се отклонил тя се променя автоматично в по тежка.тук умело се прикриват действията на прокуратурата.Имаше протест сойто е преди лицето да се отклони и наруши взетата мярка с определана дата.но тук се прикрива прокуратурата.

17

Щирлиц

преди 7 години

Прави са да протестират,но нищо не казват за идиотските изпълнения,които всеки ден виждаме.Пазете моториста,е добре,но как,като той сам ти се навира пред колата?Мотористите ако се мислят за магьосници,явно са за друга планета.

16

Анонимен

преди 7 години

Браво! Но се чудя къде бяхте преди три-четири седмици, когато уволнено ченге без книжка от 2007 година, но кара кола защото е с пет мъди, уби моторист край Пловдив. Проблемът на тази държава е в клесавците на държавна хранилка, изпълнителна и законодателна власт са начело.

15

Taralejic

преди 7 години

Най малко имаше 300 мотоциклисти!!

14

избирател

преди 7 години

СЪДИЙКАТА В ЗАТВОРА,А ПРОКУРОРА?

13

От мотористите,ще

преди 7 години

започне,ако чакаме да забогатеят тези пеликани алчни ,ние търпеливите ще свършим

12

Бум

преди 7 години

Нали вече няма балами който си мислят че по "демократичен"път в нашата страна може да се промени нещо и да заживем по добре!?

11

1

преди 7 години

Подкрепям ги.

10

Бях на протеста

преди 7 години

1. Протестиращите бяха стотици, не десетки.2. Движението на трамваите не беше спряно3. Исканията са:- за оставка на съдията по делото- дисциплинарна проверка от ВСС- промени в нормативната уредба касаеща мерките за неотклонение при смърт на пътяБъдете по-информирани като журналисти, за да давате правилна информация на читателите си.

9

gost

преди 7 години

Браво трябва да се сложи някакъв ред щото тия ще ни се качат на главата от безхаберие но както и да трябва да се земат него че по пътищата от гладене с перце е това дереже но докато за едни е едно за други с приоритет друго по злещее оня ще се хили пред клиенти ще плюе другия а другия хал хабер си няма от това *** да е в жаза амин от такива служители бизнес и колегите им

8

мамитко

преди 7 години

Струва ми се, че май съвсем забравихте онзи грък, който в помете ученичката на спирката. Май нашите съдилища си ги 'бива' доста щом се отнася до вилнеещи чужденци на територията на KLETA MAJKA BALGARIA.

7

активен

преди 7 години

Само не мога още да разбера. Как турския гражданин Фарик Бекташ е напуснал България. Ако е през митница как са го пуснали.

6

Анонимен

преди 7 години

изченал е първия път, хващат го изчезва и втория път нищо не естествено не виждам в това. Човека си спазва неговите си навици а те са като имаш възможност изчезни.

5

Анонимен

преди 7 години

Част от народа да иска отчет на съда, това е нагло ще развалят корупционната схема на държавата.

4

смЕх

преди 7 години

Ало вижте си подзаглавието излиза , че за затвор е нЕкой си дето е убил някакъв си път , а иначе съм съгласен , че всеки трябва да си получи заслуженото за такива случаи.

3

край

преди 7 години

На певачката Лиана гаджето - Махмуд беше с присъда за търговия с наркотици и си седеше в Турция. Лиана си ходеше при него ама българските власти все не го откриваха. И този няма да го открият. Това лелче съдииката за нищо не става.

2

Анонимен

преди 7 години

След една седмица им дойде пипето къде трябва да протестират. Пак бързо за каскаджия!!

1

пожелание

преди 7 години

ЗАТВОР И ЗА СЪДИИТЕ КОИТО ВЗЕМАТ ПОДКУПИ ОТ УБИЙЦИТЕ !!