51

АТАНАСОВ

преди 7 години

До апел Простотията не ходи по гората,а по хората. *** жалък си ти! Кой знае дали може и да сричаш,така че не заслужаваш повече думички!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Вилуша: Тази вечер и щурците свирят "Поклон ,Поклон!"

49

Владо

преди 7 години

Без да омаловажавам таланта на Анастасов, Калоянчев и другите от Сатирата, но в голяма степен дължат кариерата си Станислав Стратиев !

48

Анонимен

преди 7 години

Всеки артист си е изключителен по своему, но Кольо Анастасов си е феноменален.За мен, той и Георги Русев си остават уникални и безпощадни сатирични екземпляри.

47

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдател Хубаво казано. Бяха прекрасни актьори, но и пиесите, сценариите бяха чудесни! И смехът беше искрен и пречистващ! Кольо беше невероятен!Поклон пред паметта му.

46

Наблюдател

преди 7 години

Като дете с нетърпение чаках Нова Година - да и заради кока колата и бананите, но и заради Новогодишната Програма за да се посмея с Парцалев, Калоянчев, Анастасов, Мутафова и Лолова... Какви незабравими вечери!Почивай в мир, сатирико!

45

Т. Петков

преди 7 години

Не можеш да прочегеш в коментарите една лоша дума за големия Никола Анастасов. Гордея се, че съм живял по едно и също време с него и жалко, че не го познавах лично!!!

44

силвия

преди 7 години

Осиротяваме с всеки отишъл си талант. Бог да го прости. Млади хора, бъдете талантливи, здрави и да радвате с успехите си нас вашите майки и бащи мили български деца.

43

Ala_Bala

преди 7 години

Бог да го прости. Хубав човек беше. Голям артист!

42

Остава в сърцата ни!

преди 7 години

Бог да го прости, голям актьор беше, с много специфичен глас.Запомнила съм как казваше - "Тя тая лисица не е умряла, тя само се преструва на умряла!"

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Май че ни остана само баба Стояна, да е жива и здрава. Тя е една от тези, които си изброил.

40

Вечна му памет!

преди 7 години

В Е Л И К

39

Анонимен

преди 7 години

Никола Анастасов бе един от последните български АРТИСТИ-КОМИЦИ. Такива вече няма. Вече властват шоумените, но в сравнение с починалите Парцалев, Анастасов, Калоянчев те са лилипути, защото тяхната игра не предизвиква смях, а съжаление и отвращение. Лека му пръст.

38

Анонимен

преди 7 години

Мир на душата ти, Кольо. Добре премина през живота...

37

Гладен редактор

преди 7 години

Лека му пръст на Никола. Беше много голям актьор... велик Българин, с главно Б.Господ да прости греховете му...

36

Даниела

преди 7 години

До почитателПоклон! Бог да го прости! Велик!!!!!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Най големите артисти си отиват и остават псевдо артистите които една смешка немогат да направят но иначе се водят комедиини артисти. Никола Анастасов си беше роден за комедиен артист и не само той и Георги Калоянчев и плеада други артисти които през 60-те 70-те и 80-те години на 20-ти век ни носеха радост и смях. С тях ще си отиде и всичко хубаво което имаше в тази държава. Поклон и вечна му памет. Бог да го прости. Ще остане завинаги на милиони хора в сърцата.

34

някой

преди 7 години

Поклон!Имам една книжка малък формат със събрани от него анекдоти. Мисля, че се казва "Габровски шеги", сега ще я потърся, защото е много забавна.Въпреки тъжното събитие, той продължава да ме кара да се усмихвам - толкова много позитивна енергия раздаваше.Прекрасен, скромен, ненатрапчив и талантлив Никола Анастасов!Почивай в мир!

33

анонимен

преди 7 години

сьболезнования на семеитвото

32

Анонимен

преди 7 години

Почивай в МИР, г-н Анастасов!