24

Юсуф

преди 7 години

29 -Всичко е секретно. На тебе ли ще ти дават обяснение от къде и как. Ти само гледай последсвията.

23

дреме ми

преди 7 години

Само едно се чудя, тия самальотъй били излетели от Русия, хвърлили бомби в Сирия и так далее. Ама откъде точно аджеба , от коя база на Русия са излетели, през какъв маршрут и през чие въздушно пространство са са прелетели и къде после са кацнали ? Това не разбрах от новинката. Ако може някой сведущ да обясни вкратце , ама без да се излага с хипотези, като че са влезли в космоса и оттам пак са навлезли в атмосферата на територията на Сирия.

22

Боби

преди 7 години

До kokospa 24Уфф Коко не се прави на глу пав Знаеш много добре че в Пустинята няма фронт има само опорни точки(населени места) които кръгово се защитават. Първо рашките избомбиха известните складове с оръжие и бункери. След това САР разкара ИД и свободните от няколко важни града. Но последните се прегрупираха. Сега рашките с касетни бомби (макар че не признават) обработват пустинните лагери на ИД. На ислямистите с промити мозъци не им завиждам. Или близък бой със САР или под руските бомби

21

Анонимен

преди 7 години

пак някоя болница или детска градина са унищожени от мощните бомбандировки от космическите супероръжия на бъдещето

20

Васо

преди 7 години

Я, какви ги вършат едни модифицирани бомбардировачи от 70-те години на миналия век.

19

?

преди 7 години

...И най- накрая все падат хеликоптери.Що така?

18

kokospa

преди 7 години

Рекламата е хубаво нещо ама...нали в района нямаше идилци!!!Нали за 6 месеца очистихте половин Сирия...или това е само за мурзилажа??А?Нали летците станаха герой и няма нужда от "толкова "техника?Или пак по *** -всичкАТА ПАРА В СВИРКАТА!!еХ,МУЖИЦИ...МУЖИЦИ!!

17

BURZUM

преди 7 години

Направо са ги изравнили...вече са при девиците и къпят....

16

Анонимен

преди 7 години

Emperor Vova rules! Грантовете от Козяк вият като линейки в завой. КЕЕЕЕЕФФФФ!

15

Анонимен

преди 7 години

Руснаците хвърлят хуманни касетъчни бомби над мирното население.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе смотьооо.Ако сащ и съюзниците ги болеше за цивилното население щяха да се намесят и да унищожат ИДИЛ.Те по скоро ги подпомагат защото да падне Асад е по важно от колкото да ги боли за мирното население.

13

до 17

преди 7 години

Значи нилъде не си ги видял ,но си напълно сигурен, ха-ха-ха. Сигурно защото очакваш че рунсаците ще си признаят ако пратят самолети и си опукат нахалост бомбите.

12

Анонимен

преди 7 години

Евала!!! Браво на руснаците. Ега фрълят и над Турция некоя да ги изтепа това мазно, тъпо племе...

11

до ивчо

преди 7 години

Ти пък къде ги видя тези неща, или щом у весника го пише значи е вярно?

10

Позора на Русия

преди 7 години

Не знам какво удариха руските самолени, но е факт че руският спецназ първи е избягал от Алепо в събота. Арабите вече ги вземат на мезе. Факта че се грабнаха чак от Русия да докарват остарелите кошници Ту-22М3 за да отмъщават с фосфорни, касетъчни бомби и *** говори много за руските военни възможности. Руският позор е много голям и руснаците единственото с което разполагат в момента е да отмъщават на цивилното население и да убиват невръстни деца представяйки ги за върли джихадисти.

9

Анонимен

преди 7 години

Кери кога ще ореве медиите че така не бива?.......Странная штука получается , удары наносятся по ИГИЛ , а вой на весь мир из госдепа. Хотя логично, если по руке долбануть, кричит от боли голова...

8

Анонимен

преди 7 години

Мочат бармалеев! Площадями накрывают не церемонясь о принадлежности. Ждм визга янки. Если будут что то скулить значит попали куда нужно и прихлопнули какого-то ихнего инструктора.

7

Геро

преди 7 години

3 джипа, 5 пушки и един мармот. Ха-ха-ха , те талибаните са заложили картонени кутийки и ония пукат ли пукат отгоре.

6

аС

преди 7 години

Ей тъй са праи ! Браво !

5

!

преди 7 години

"три бронирани коли, 12 джипа с едрокалибрени картечници"Интересно кой им ги е доставил :)