47

Анонимен

преди 7 години

Дачкай Мришо!!!

46

Анонимен

преди 7 години

що за хора сте .....? Когато Гришо побеждава всички го величаете,когато пада го плюете. Гришката все пак си е човек , а не робот. На всеки му се случва да има възходи и падения в живота си. Не му се сърдете . Аз лично му пожелавам успехи занапред

45

Ганчо

преди 7 години

Този не става за *** за зеле. Слаб и бездарен. Да си плати екскурзията сам. Да му се вземе Българския паспорт. ***, безхаберен.

44

честит

преди 7 години

Средата е структуроопределяща. Казал го е Маркс. Някои хора стигат до Монако, но не могат да надживеят комплексите от Хасково, живее в размера на терлиците дето майка му в Хасково му ги е плела. Смешни са ми хората, които го подлрепят и ругаят тези, които ги критикуват, защо? Стоичков е пр.ост като га.лош, но е супер ДОБЪР. Всеки го признава. Този човек перманентно се дъни, не става, феновете му (повечето роднини) плюят тези от нас, които отчитат фактите. Нищо повече. Черното е черно.Защо?

43

Shame

преди 7 години

Мачкай Дришоооооооооооооооо

42

Христов

преди 7 години

а след това бе пробит след негови грешки. Не пробит,направо издънен.Важното ,че селфитата които си прави са вървежни

41

Анонимен

преди 7 години

Ами сега, какво ще прави жалкия *** с малкия Пишо? Шерцингер вече си тъпче вагината с черен негърски салам. Явно за *** остава само дръжката на ракетата, да изпита поне някакво чувство на задоволение.

40

Анонимен

преди 7 години

Спрян???ОТНЕСЕН

39

Ивайло

преди 7 години

След тези коментари и аз не искам да имам общо с вас.

38

Готино

преди 7 години

Новият пратеник на предаването "Без багаж" за Олипийските игри в Рио

37

Анонимен

преди 7 години

Истината е че Чилич избърса корта с Мришо.Тоя е пълен АУТСАЙДЕР.А джурналята що глупости изговориха по ТВ-то преди мача просто не е истина.

36

Анонимен

преди 7 години

***! Докога ще се излага? Да се отказва и да не се навира там дето не го бива... Е, да се вре по креватите на каките. Явно, че за друго не става!

35

Ох

преди 7 години

Не може да играе тоз Григор. Излагация!

34

Анонимен

преди 7 години

Гришо стана дърт. Вече не може. Сори. Не му се сърдете, и той е човек.

33

...

преди 7 години

въпреки че,имат 5 пъти по-малко време от нашия "играч",по-уморени са и много повече рекламни задължения имат,да идваш у дома веднъж на 3-4 години,да отказваш турнир в родната си земя е срам.Джокович ходеше да помага на бедстващите,даде си цялата си премия около 2-3 милиона долара от голям турнир,опита се да организира турнир в Београд и т.н. Така е,просто момче видяло известни жени и се лепна за тях,живееше при Шарапова в САЩ в неин имот,после запозна другата и хайде с нея.Голям спортист!!!

32

...

преди 7 години

За да стигнеш до върха е нужен не само талант,а и труд,хъс и никога да не забравяш от къде си тръгнал.За 5-6 години да забравиш родния си език е надменност,да забравиш корените също,да отказваш да играеш за страната си е престъпление.Тенисисти като Федерер,Надал и Джокович и още много-играят редовно за страните си и представете си,че те на всеки турнир стигат до полуфинал и финал,а не като Димтров от понеделник до вторник на всеки турнир,и въпреки всичко играят за страните си редовно

31

ЖАЛКО

преди 7 години

Жалкото в случая е , че Държавния Бюджет на България с пари от нашите Данъци , изсипа стотици хиляди евра на Григор за участие в Олимпиадата . И това стана въпреки че всички знаем че Григор е посредствен спортист , основната му роля е спаринг партньор .Аз лично , ако бяха ми дали тази сума щях да играя по-добре .

30

Анонимен

преди 7 години

Гришко,да си беше останал в леглото при каката,щеше да се попотиш повече !

29

Анонимен

преди 7 години

Да върне парите за билети и настаняване тоз кавалин аскювски! Че не поздравявал и другите български спортисти! Изпосляк некадърен! За нищо не става тоз ***!

28

Василев

преди 7 години

Селяни, без руския допинг играта става мъчение!Агент Шарапов, ФСБ!!!