119

ognyanz

преди 7 години

До Анонимен 134: Кой се е събудил с по стотина заводи и предприятия, откъде ги съчиняваш такива фантазии. Напиши името на един герой на прехода, който е получил сто "заводи и предприятия". И си оправи малко правописа, не е необходимо като си *** да демонстрираш и неграмотност.

118

Анонимен

преди 7 години

ДА ДРУГАРЕ, ИМА СОЦИАЛИЗЪМ- ВИЖТЕ ЕВРОПА- ДАНЪК ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ ДО 70%, НИСКИ ДОХОДИ- НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И ОБЩИНИТЕ ПОЕМАТ РЕЖИЙНИТЕ- НАЧИ МАРКСИЗМА ПОБЕДИ ДРУГАРЕ- НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, Я ДА ВИДИМ КАК Е ТУК- ШЕПА ВЕРНИ СИНОВЕ НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ СЕ СЪБУДИХА С ПО СТОТИНА ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЧЕ КАТО СЕ ЗАПОЧНА ЕДНА ЛИКВИДАЦИЯ И ФАЛИТИ, ТА СЕГА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ С ЛЕГЕНДА- ПРОДАДОХ СТАДОТО НА ТАТИ СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛНИ ПРАВА И РАВЕНСТВО.

117

seira

преди 7 години

До Анонимен 127:ПРАВ СТЕ!КАУЗАТА Е ЕДНА:138 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

116

seira

преди 7 години

До Провалилият се социа: "Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика!""ДРУГАРЮ","ДЪРЖАВНО-ПЛАНОВА ИКОНОМИКА" - ТОВА НЕ Е СОЦИАЛИЗЪМ!!!НЕ СЕ МЪЧЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Тея смешници и Цола Драгойчева ще съживят само и само да спечелят някои избори...Жалка история!Дано се разцепят още преди изборите и да ловят гората и мандрите!

114

Анонимен

преди 7 години

Тея защо въобще се пънат да номинират някой,все едно ще спечели...Не разбраха другарьете,че електората им е вече на едно друго място и все се пънат да печелят и след всички избори гледат като накакани и отчитат поредната загуба.Партия лузъри.

113

Анонимен

преди 7 години

Я турете помията за кандидат на биесипието...То и без това тази партия е една голяма помия.

112

Анонимен

преди 7 години

Данаилов е прав!Крайно време е съдружието "Кобурготски,Живков,обслужваща ги престъпна па-плач и с-ие" да бъде изхвърлено от играта!Вижда се,че и при "баш-капитализма" от 1887г до 1947 г,и при т.н. "социализъм" от 1954г до 1989г- по същество "държавен капитализъм",и пак при "баш- капитализма" след 1989г държавата ни е управлявана по същество от - вероятно наследствено фамилна- банда международни финансови престъпници начело с Кобурготски! Днес лозунгът трябва да е "130 години - стига!"

111

умбудсмън

преди 7 години

умбудсмаствъне със законопроекти срещу гражданите на България

110

Анонимен

преди 7 години

До 119 анонимник. Има - генералите в армията.

109

Анонимен

преди 7 години

Ние сме на всеки километар.3999ти епизод.

108

Анонимен

преди 7 години

В Българиа 6те милиона жители които я населяват са комунисти.

107

Анонимен

преди 7 години

По големи комунисти от СДС,ДСБ и ГЕРБ няма.

106

ПОЛКОВНИК

преди 7 години

Генерал Радев,Румене,познаваме се братко. Защо не вземеш да се откажеш ,докато не са ти запалили чергата проклетите журналисти,докато не са ти разбили семеиството,докато все още сърцето и мозъкът ти те държат и докато все още имаш вероятно останала воинска чест. Ти знаеш ,че си с разклатено здраве,че имаш сериозни пролеми. Не ти трябва да ставаш жертва на нечиии болни амбиции ,да станеш параван.

105

Анонимен

преди 7 години

Na всички и за всичко са ви виновни комунистите.И след хиляда години пак ще са ви виновни комунистите.Измислете най после нещо друго,по ново.Искахте капитализам,ето ви го.Лошото е че в БГ.ТОЙ Е МНОГО ДИВ.Не знам за тези 26години всички които се изредиха през власта някой да не е бил комунист,кажете поне един.Нали ЦАРА не беше комунист.По негово време може би цъфнахме и вързахме.

104

ЧУЧУЛО

преди 7 години

Не разбрахте ли ,че по-добре достъпната и комуникативна ,умна и интелигентна Мая Манолова ,отколкото генерал- предател и кариерист .Та тои предаде Българската армия ,предаде съюзниците си от НАТО , с които довчера беше на една маса ,тои предаде доверието и воення морал.Българи ,изборен държавен преврат ли ще правим ,за да се оставим да ни наложат някакъв генерал да ръководи държавата . Едно е да ръководиш няколко стотици воиници и летци ,а съвсем друго 7 милиона българи.

103

нн

преди 7 години

БСП с алчноста си за власт пак стана за смях. Кой ви кара да номинирате хора за президент и то три месеца по-рано. Пълна глупост, откъдето и да го погледнеш. Още повече и 6 човека, давате ли си сметка какво правите? Наивници. Да не мислите, че Стоянов като се издъни и Първанов намаза, че и сега ще стане така? Няма такова кино. Колкото до Мая Манолова, много насериозно се взема. Много се слага, дето не и е работата.

102

Хризантема

преди 7 години

Най-добре е това недоразумение Радев да се оттегли още сега. Той и без това ще загуби, но така резилът му ще е по-малък.

101

Анонимен

преди 7 години

mnogoto kandidati ot bsp e znak 4e boiko e outiran

100

анонимен

преди 7 години

Докато бате Бойко ни каже за кого да гласуваме, БСП се нацепиха тотално! Мая, Стефчо, Корнелка, Гоце и разни генерали не можаха да изтраят до септември и помията, която бяха приготвили за кандидата за президент на ГЕРБ, започнаха да я изливат върху себе си! Гнусно е, нали!