47

Анонимен

преди 7 години

Недейте така!Много хора работим за 200 евро!В провинцията е така и не е нужно да си хигиенист!Във фирмата,в която работя почти всички сме с висше образование!Аз лично съм учител ,но за да станеш учител ти трябват доста връзки вече като в полицията!И така се принуждаваш да работиш и за 200 евро!А това дето казват ,че се търсили учители е замазване на очите на хората!

46

митко

преди 7 години

да бегат в България ,там е изхода за тях. ние генетично сме застраховани против ц.ърната *** и не сме съвместими с тях

45

ДЦ

преди 7 години

Проблема на британците с арабите, чернокожите, пакистанците и индийците не беше в ЕС, а в недълновидната и сбъркана дългогодишна емигрантска политика касаеща бившите британски колонии!Не европейците от източна и централна Европо променят културата, традициите и външния облик на Англия, а емигрантите и техните наследници от Африка, Арабските страни, Индия, Пакистан и като цяло югоизточна Азия!

44

Бургазлия

преди 7 години

Бях миналата година на една конференция в Лондон и през свободното време се разходих в близкия Хайд Парк. Беше пълен с араби и пакистанци, повечето с по няколко жени с бурки и дузина деца.Ако това е бъдещето на Великобритания, то аз проявявам пълно разбиране за Брехита иза това, че доста британци напускат родината си. Желая им добър живот в България !

43

xasan oglu

преди 7 години

До Анонименpo provinziata se raboti za po 500 600 leva be umen gan4o.

42

по дяволите

преди 7 години

бъдеш изяден от лъв в Белгийско Конго или да бъдеш отвлечен и убит от бунтовници в Южен Судан!!! или застрелян при излизане пиян от някой си пъб в Кейк Таун , щото всички бели са лоши дяволи.

41

Анонимен

преди 7 години

До Един българин::))))) Брато, мога :))) не искам, ... вземам достатъчно голяма заплата честно. За теб и путинофилите оставям начините свързани с незаконно печелене на пари.

40

Един българин

преди 7 години

До: До Един българинА смеят ли?!

39

Един българин

преди 7 години

До: ПрограмистаРобите с белите якички?Пробвай се на Запад да източваш кредитни карти. По-доходно е. Ама много ги хващат!

38

Анонимен

преди 7 години

До Един българинаха .. теб лично пребивали ли са те ?

37

Един българин

преди 7 години

Ами те са го казали ясно, какво да умуваме?Само авантюристите идват в България... където опасността да бъдеш пребит или убит от някой батка с бухалка под седалката на Мерцедеса е по-голяма отколкото да бъдеш изяден от лъв в Белгийско Конго или да бъдеш отвлечен и убит от бунтовници в Южен Судан!!!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (44)Приятел, аз работя за 2500 евра чиста заплата като програмист в БГ. Като мен са горе долу 20 хиляди в България. Пробвай ако ти стига акъла. Ако не, ДГД !

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44И какво точно работиш за 200 евро заплата ? Хигиенист ?

34

Анонимен

преди 7 години

А за Българите с 200 евро заплата???

33

Анонимен

преди 7 години

До ПоручикаОсобено сега след Брекзита, Англия ще се превърне в девета дупка на кавала....Квалифицирани и можещи със сигурност няма да търпят бюрократични неволи за да работят там и ще отидат на други места. Изведнъж УК ще се окаже без свеж приток на кадърни хора и компаниите със сигурност ще се преместят на други места. От което ще пострадат всички, вкл. и англичаните второ поколение живеещи на социални.ДГД ! Сами си го напраиха !

32

Анонимен

преди 7 години

До Поручикабрато, приятели си имам в България. Не са много на брой но са истински. Колегиалните 'братя' ги знам. Особено в английско. Всеки там се чуди как точно да обясни как това не му е в задълженията и се праи на много натоварен. Единственият смисъл да работиш в английско е да теглиш като роб и да харчиш извън UK. Не дай си боже да решиш там да си купиш недвижим имот. цените тръгват от 300 бона нагоре (в лири) и искат поне 20% собствено участие....не е за мен това. В БГ е рай!!

31

Анонимен

преди 7 години

Евтино пиене,евтини кадъни, мечтан животът на британците у нас

30

Поручика

преди 7 години

38,Това, което си споменал е верно, но не не е всичко. Там действително много се работи, но пък ако си наистина добър, лоялен и коректен много бързо ставаш "едно от момчетата". Тогава си сигурен за работата си, сигурен си и за утре, и за всеки ден след това. Имаш спокойно ежедневие и подреден живот. Липсват ми колегите от Англия. Такива приятели в България никога не съм имал.

29

До тарикат

преди 7 години

как се използват запетайките- ми те така-...,,,...,,,,,,,,

28

Анонимен

преди 7 години

До учуденАз поне съм наясно. Лондон е мизерия. 2 часа път в скапано наблъскано метро. Скъпи квартири, сандвичи за обяд (всичко друго е мнооого скъпо)работа -вкъщи и 2 седмици избухване на ваканция заради скъпата лира. тва им е живота на англичаните.