26

Жибор

преди 7 години

съвецкия съюз и турция са съюзници от 1917 г. до днес- продължавайте да гасувате за Бе-СЕПе и неговия съюзник ДЕПе-Се,пък после се чудете защо е така!

25

Даниел

преди 7 години

До TONIЕ то това остава само, да са го укрили в турското посолство. Ако се окаже вярно, този посланик му се бие шута от тук веднага. Не съм много убеден докъде се простира диплом. имунитет, защото укривателство на издирвано лице си е углавно престъпление и то доста тежко, особено щом се отнася до убити хора.

24

Аве

преди 7 години

Какви доказателства ве налъм?Колата му навлиза в насрещното платно,удря мотора който си е карал в лентата и после пада от мост в реката!!Как не отцели некой като тебе,ами гтини хора си заминаха..

23

До 26

преди 7 години

Ами неговата кола е навлязла в тяхното платно,щото резака е спал!!! Да спести некое евро,не си е починал някъде по пътя..карат като животни турците..Та кой е виновен според теб??Страната с най-много жертви от катастрофи е Турция!Това говори много за техните шофьори..

22

Анонимен

преди 7 години

Батко каде е татко.

21

Край

преди 7 години

То тоя протест по рехав от моя снощи срещу жената. Пресолила кюфтетата. Със сина двамата така протестирахме. Всъщност обаче В парламента се пишат *** закони които се прилагат *** и всъщност никой не спазва. Застанете на кръстовище в София или минете по която и да е улица и ще видите стотици нарушения за час. помислете само вие колко направихте от сутринта. Взимат пари все едно управляват - истината е че никой не управлява. Разпуснете НС МС съд и пр. и нищо няма да се промени.

20

razgradski pop

преди 7 години

мислех тези мотоциклетисти за по-умни хора...какво общо има турското посолство с тази история...първият адрес пред който би трябвало да протестират е вътрешно министерство и министерство на правосъдието...проблемът даже не е на вътрешно министерство, а на сакатата правосъдна система...полицаите залавят, но съдиите освобождават...

19

Анонимен

преди 7 години

Драги сънародници! Турският гражданин не се е измъкнал без българска помощ! Българинът си е предател от край време! Намерете го и му раздайте правосъдие както му се полага! Не си губете времето пред турското посолство! Бог да прости семейството!!!

18

Виготура

преди 7 години

Защо протестът не е пред българския съд, който пуска на свобода убийци??? ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Тоя с черепа на блузата ми е много смешен. Баси и дъртия хей. Сигурно се пляка здраво.

16

ясно

преди 7 години

Бекташ е звъннал в туското посолство, те са го прибрали или помогнали да избяга.СЕга ЕРДО ще НИ ИЗНУДВА с него.А защо нашите бълг. граждани от турски произход мълчат"1.За заколването на свещеник хриситиянин мщсулманите от Франция, Италия влезнаха в църкви да покажат съпричастие към потърпевшите хриситяни и нЕГОДУВАНИЕ към убиеца.2.Сега отново престъпление, извършено от турски гражданин.Мнението на ДПС,ДОСТ и подобни?

15

Анонимен

преди 7 години

Е това не е за първи път.Каквото ПТП стане с виновен турски гражданин той изчезва на юг."Домашен арест",еми дома му не е в БГ.Маймуни.

14

Анонимен

преди 7 години

Do jivot ns tur4ina ubiez digurno se krie v turskoto posolstvo ili sa go isveli ot bg s diplomat.kola

13

Белинов

преди 7 години

Феса е изчезнал още след като са го пуснали и е минал границата преди да бъде регистриран от системата като арестант. На умрялата меверйска ситема сигурно и трябва седмица да зацепи.

12

Кирил Софийски

преди 7 години

До бай Петко- Готово ,стига до тогава да променят законите и да има мажоритарни избори. Иначе с тия парти , а ти кажи за кое магаре да гласуваме, та да натаманим нещата!

11

Кирил Софийски

преди 7 години

Да пратят сега съдииката ,която го е пуснала да си ходи , да го търси и доведе обратно !

10

бай Петко

преди 7 години

Хвала на всички протестиращи, ама като дойде време за избори, законно време за изчистване на плявата в НС , не ходете за гъби, а идете и протестирайте с пуснати бюлетини !

9

Само бой и е.....

преди 7 години

Нали сме все мирни,толерантни,законно послушни,на ви сега. ...

8

Срам е

преди 7 години

Сега уверихте ли се че няма друга такава държава и съд който пуска убиеца на двама свой граждани да си ходи!?

7

:(

преди 7 години

Съдията да ходи в затвора. Това е пълно безобразие. Крайно време е да си потърсиме правата и да натиснем самозабравилите се ***, които управляват държавата.