4

Величко

преди 7 години

При комунистите, нищо не се получава така както са го замислили. Иначе професията на даскалицата е алиби за престъпленията и. "Тя пак не е разбрала"..................ГЕРБ вече са сериозен проблем за Руснаците! А Руснаците се "оклепаха" много с Примитивите от ГЕРБ. България мрази неканените гости от россия.....

3

ИЗВЪН

преди 7 години

Никога не съм претендирал за добри резултати по алгебра. Но в случая се опитах да си направя една проста аритметика: 1 700 000лв за период от 3 години = 566 666 лв. годишно за 4 200 дечица. Звучи ми добре... но продължавам със сметката, 566 666 лв. ги разделям на броя деца- 4 200 = 134 лв. годишно се пада на дете. Или сумата от 134лв. разделена на 12 месеца =11,24 месечно за дете.Та питам се аз...дали тези пари целят действително да се помогне на някого с нещо или ще осигурят "УСВОЯВАНЕ"

2

Хопааа!

преди 7 години

Пак пари за ***!Аз пък предлагам тези пари да се използват, за бедни деца-отличници - да им се платят непосилните такси в елитни училища.Защото такова дете иска да учи, но в училището, което може да си позволи да посещава, едни други деца идват, само за да вземат безплатната храна, която им се полага на тях /а не на всички деца от школото/.И така, както идват само за гювеч, същите тези привилегировани деца влизат и излизат от час, когато си поискат, крещят в час, дори удрят учителките.

1

смЕх

преди 7 години

Последно парата от държавата ли идват или от общината иначе що ще даскалицата от фотото да се изказва за нещо си което не е в нейна заслуга.