27

Анонимен

преди 7 години

До СЪВЕТХаха, е тя да не Джейсън Борн бе човек? Ти ще имаш 60 милиона пък ще се криеш по хотелите! Има много начини да си ги къташ, банки, недвижими имоти, борси и тнт. Въпросът е в такъв момент на кого можеш да се довериш.

26

Суека

преди 7 години

Ако има поне малко мозък никога при никакви обстоятелства да не се връща , не и докато има пари ! Имаше преди време случай за българка далечна роднина на някаква милионерка от Щатите и някакъв комсомолец така издействал фалшивите документи ,че парите изчезнали неизвестно къде . Тъйче тук НЕ !

25

Анонимен

преди 7 години

Като ви чета простотиите мога с голяма вероятност да заключа че нямате пари.Толкова сте глупави че и да ви паднат от небето като на Гошка само въпрос на кратко време е да останете без тях.А да спечелите сами пари просто нямате капацитет. да ви пази Господ да не ви се падат пари от подобни "игри на щастието" защото ще познаете нещастието в детайли.

24

Анонимен

преди 7 години

До СЪВЕТ 28Добре че нямаш кинти че с тези "съвети" досега да са те ощавили 100 пъти.

23

Анонимен

преди 7 години

Честити да си, дай Боже всекиму.

22

Анонимен

преди 7 години

Да засегне у Русия. Работа ще си намери. Дом също. А защо не и сигурност - там е по- друго.

21

Димо Ушите

преди 7 години

Та къде живеела Гошка? В Искър значи , ахаа.

20

хм

преди 7 години

Ами те сега я потърсиха...когато удари парата....ей нагъл народ-срам няма!

19

по

преди 7 години

това как реагираме на чуждия късмет се разбира какво е душевното ниво на хората, за съжаление много дребни душички са се нацвъкали у нас. А инак, да е жива и здрава и с кеф да си ги харчи

18

до 24

преди 7 години

Така е, ако не е разбит, ограбен, и полуразрушен, ако въобще го има, и ако не започнат да се навъртат изверги.

17

Членска карта №7

преди 7 години

Да е жива и здрава жената! Парите дават много, но не всичко. Изглежда, че е на възраст в която няма нужда от съвети... Вярвам, че ще избере България. Нямо нищо по-мило от бащиния дом!

16

еделвайс

преди 7 години

Жената дали е осъзнала какво точно й се е случило?! Не, не искам да кажа че е проста. Не ме разбирайте грешно. Това са изключително много пари за един обикновен човек. Трудно ми е да й дам съвет да не се връща, защото носталгията отвреме навреме завладява с всичка сила. Ако може, нека промени външния си вид колкото може повече чрез гримове и прическа, и да понамине инкогнито край родния си дом. Да отседне за кратко в доерени хора, и да си се върне обратно. Да си купи жилище и това е.

15

Берлин

преди 7 години

Директно да се базира в Таити и от там вече да си цъка където й е кеф. :)))

14

1

преди 7 години

Тъпите медии и направиха мечешка услуга и трябва да ги съди за разгласяване на информация без разрешение!

13

чула

преди 7 години

Образователната им система е трагична на испанците - обикновени дроби учат до 9 клас, за кандидатстуденстки изпит по математика решават уравнения с едно неизвестно, географските им познания се свеждат до откриване на Франция и Португалия на атласа (е и Америките задари Колумб), а до 5 клас учат с какво се храни слона.

12

:)

преди 7 години

"Работи по къщите, гледа бабички, да, деца и така"за деца и бабички ясно, *** как се гледат ДА и ТАКА?

11

Анонимен

преди 7 години

Върни се в Бг , там те чакат!За какво......... ще разбереш после.

10

Анонимен

преди 7 години

Дали са най- глупавата нация е спорно, конкуренцията не е малка.

9

Шматко фон Хамургси

преди 7 години

Гошке мила не се връщай в България там на власт са НАГЛИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ Те Гошке за много по-малко одвличат и бият здраво и *** пак ги избират . У нас богати хора извън властта и посочените НЯМА . ВСИЧКИТЕ КАПИТАЛИСТИ У НАС СА НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАКИВА . ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ТЯХ НЕМОГАТ ДА ВЪРЖАТ ДВА ЛАФА ЗА ИНТЕРВЮ И НЕ РАЗБИРАТ ПОДЧТИ НИЩО ОТ БИЗНЕСТ СИ ! В БЪЛГАРИЯ КРАДЪТ ФИРМА И СМЕТКА НАПРАВО ОТ РЕГИСТЪРА А НА ТЕБ ГОШКЕ КИЛОТИТЕ ЩЕ СМЪКНАТ ОЩЕ В САМОЛЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ !

8

чула

преди 7 години

Хич не се прибирай да ги харчиш тези пари в държавата, която те е изгонила, която те е принудила да си роб на най-глупавата нация в Европа - испанците, държавата в която ще те пребият за 100 лв пенсия!