178

анонимен

преди 7 години

НЕ ВИЖДАМ КАК АВТОБУСА ЩЕ ИЗПРЕВАРИ Л. АВТОМОБИЛ ОСВЕН АКО БАТКАТА Е БИЛ ЗАСПАЛ И КОЛАТА МУ СЕ Е ДВИЖИЛА С ОКОЛО 60 КМ

177

Защо?

преди 7 години

Според мен превозните средства имащи право да се движат с до 140 км/час по магистралите в България се движат горе-долу така:5% - до 80 км/час20% - до 100 км/час20% - до 120 км/час20% - до 130 км/час20% - до 140 км/час10% - до 150 км/час4.5% - до 160 км/час0.5% - над 170 км/часКато бройка 1% не знам колко е, примерно е 40 хиляди.

176

Защо?

преди 7 години

Защо пишете само за простотията на оня с мерцедеса?! Защо не пишете за простотията на шофьорите на автобуси и камиони, които непрекъснато създават опасни ситуации по пътищата в България, а те са много по-опасни от този шофирал с превишена скорост по магистралата?!Този едва ли е бил с повече от 200 км/час, въпреки че се хвали, че е бил с 250 км/час, а най-вероятно е бил с под 180 км/час.

175

ZZ

преди 7 години

Баща ***...а крушата не пада по далече от дървото!

174

Уууу!

преди 7 години

А бе, ***! Това не е журналистика! Откъде ги вадите такива простотии? Този сайт за неграмотници ли е? Каква "батка", каква "***"? Съвсем сте изпростяли! Срам!

173

Анонимен

преди 7 години

Като кара с 250, как шофьорът на рейса да реагира по друг намин. Буквално в един момент кола няма, в следващия е зад него.

172

ко му пука

преди 7 години

С такава кола и аз бих карал с 250...

171

1

преди 7 години

До 3dАко караш с максимално разрешената скорост за магистрала, длъжен ли си да му даваш предимство?

170

koroin

преди 7 години

До край : много си ***..... и с тази твоя простотия си толкова опасен на пътя колкото и "батката" с 250км/ , че дори и повече.

169

Анонимен

преди 7 години

Такава статия може да се прочете само в България

168

AZ

преди 7 години

Жалка е, а още по-жалко е, че такиба са примерите за просперитет в Простакистан. После не се обиждайте, като кажат, че българите са изключително глупави и неконкуретно способни. Тая батка на Запад освен да мue чуний друфо няма какво да прави, ама в БГ е бог.

167

Анонимен

преди 7 години

Тоя в Сауди за такива нарушения щяха да му ударят 300 камшика на голо на централния площад след вечерната петъчна молитва. Обикновенно не издържат повече от 100 удара и издъхват в страшни мъки. Тълпата вика алах акбар и се кефи на макс.

166

Анонимен

преди 7 години

Баща му говори глупости, това е S-класа мерцедес AMG, вижте четирите ауспуха отзад , 250 ги вдига като на майтап... тези не карат под 200 по магистралите, преди месец два, един такъв ме изпревари от дясно, на Струма, точно преди слизането от магистралата за Дупница.. нито го видях нито чух, но там има и дълъг овален завой... свирна и мина покрай мен от ДЯСНО, сякаш бях спрял, а карах с 130!!! Та, батка, да го ду..те и ти и баща ти!!!!

165

Анонимен

преди 7 години

Е прав е бащата ,крайно време е да му дадат златната книжка на момчето.

164

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 166 Абе той и Тиквата е ,,мръсен комунист ,,ама нали ....!!!!!

163

3d

преди 7 години

До крайСеляк, прочети чл. 15, ал. 1 от ЗДвП! Пишело му на стъклото "НЕ СВЯТКАЙ"...

162

край

преди 7 години

Някой законолюбци които мигат на харата по пътищата обясняват как лявата лента била за изпреварване инече трябвало да се движиш само в дясно. НЯМА такова нещо. Никъде не е забранено да се движиш в лявата лента ОЩЕ повече ако си с максималната по закон скорост ОЩЕ повече ако пред тебима и други коли.На стъклото ми от зад пише "НЕ СВЯТКАЙ" съвет като видите колата ми не святкайте. Ще ви направя път КОГАТО ПРЕЦЕНЯ че ми е удобно на мен.

161

Анонимен

преди 7 години

Я оставете дятито ва. Че то освен афтомобил да кара нищо друго не мой да праи

160

Яначко

преди 7 години

Много интересно как шофьора на автобуса излезе герой а този на бмв-то престъпник. Сигурен съм че на всеки се е случвало да го засечат и всеки знае какви може да са последствията от това. Факт е че шофьорите на автобуси и камиони шофират все едно са само те на пътя, виждал съм не веднъж шофьор на тир да предприеме изпреварване в завой, а пък тия малките дето идват от среща да се спасяват. Дори днешната катастрофа в Търговище говори за това. Е по-добре агресия към такива отколкото смърт на пътя...

159

ПФУ

преди 7 години

Какво ни занимават с тезата на това едноклетъчно, което е изсрало по-ново едноклетъчно, което евентуално тази случка ще му спаси живота през следващите две години (което не е в полза на обществото и без това), поради простата причина че няма да има книжка или ще търка нара!!! Да ходи да целува краката там дъртия на хората, дето го снимаха тоя плазмодий, та го залостиха и му спасиха изпарения наркомански мозък да не се смаже някъде по магистралата!!!