12

aig60

преди 7 години

Ех, това е картината от България.Няма град,село или махала да няма поне един БЕЗДЕЛНИК.Нищо не работи а пие.Е Кметово и апарат с администрация дал БОГ.

11

Че

преди 7 години

"Неврозата ражда най-тежкото и нелечимо заболяване - депресията. До края на живота си ще работя за децата на България. Здравите деца на България са по-болни от болните, защото са преяли с компютърни игри, гнусна храна и фалшив морал. Хората са депресирани, а депресията е по-страшна от СПИН. Моята цел е лечението на душата. Това е проблем 1 в България", сподели още актьорът.---Дълбок Поклон имаш от мен ... ти си от малкото останали Човеци !

10

Дисциплинатор

преди 7 години

"Репортерката" която взима интервюто не е за тая работа.

9

Право на информация

преди 7 години

Упорито не ни съобщават от кой етнос е лум.***.нът-нападател!От други сайтове обаче разбрахме, че:1. Същият е извършител на множество подобни нападения, винаги си избирал за жертва някое по-слабичко момче или жена и опирал нож в гърба им с думите Давай парите, или ще те изкормя!2. След случая с Бате Николай, същият лу.мп.ен бил задържан и после пуснат - сега си се шляе пак на свобода.Не ни информират за колко подобни нападения е регистриран и върнал ли е някому ограбеното?

8

така

преди 7 години

И защо ги обслужваме, работим, плащаме данъци? Стоп!

7

Анонимен

преди 7 години

#6 "Като не можете да изберете хора които да ви напишат истински закони търпете."Аа, значи е трябвало да гласуваме за ония дето пишат истинските закони? Къде си бил ти всички тези години? Сега България щеше да е къде къде по-напред :DD

6

gogo

преди 7 години

Бате ви Николай си мисли, че Боко е умен, пък се чуди що е на това дередже държавата.......

5

Край

преди 7 години

Още ли се занимавате с този случай. За Полицията това е вече преписка за архива. Престъпника е пуснат. Такива били законите. Търпете българчета търпете. Такива са законите. Като не можете да изберете хора които да ви напишат истински закони търпете.

4

Анонимен

преди 7 години

При ГЕРБ престъпност няма. да се наказват всички, които се оплакват, че били жертви на престъпление.

3

Анонимен

преди 7 години

Такава свирепост и злоба скоро не бях чувал... Това е истинско зверство от оскотял битник, не човек...Само нашето мнение, а не мълчание може да промени нещата. Не мълчете.

2

Анонимен

преди 7 години

Айде сега компютърните игри са му виновни.Не е ли липсата на закони и нямането на достатъчно големи затвори? Е тоя ножара ако го пратят за двадесетина годинки в затворът няма ли да е по-добре за всички? А реално я получи условна,я не.

1

:(

преди 7 години

Ако питате Бъчварова или Тиквата, нещата са перфектни. Престъпността намалява, икономиката е във възход, а българите са щастливи и гласуват за ГЕРБ. Е, реалността е съвсем друга, но при диктатура е така. Едно време 99% гласуваха за Тошо, сега бодигарда му е малко по-скромен. Не иска 100%, иска да е на власт и да краде.Поздравявам всички гласували за ГЕРБ! Прецакахте: България, своя живот и живота на децата си.