11

Анализатор

преди 7 години

Наем на шезлонг = от 6 до 10лвНаем на чадър = от 6 до 10лвКочан царевица 2лв.Само тоалетната е безплатна, защото морето вече не било черно, а кафяво.Това да си концесионер било голяма работа. Само далаверки и измами. Хвала на такава държава!

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

Няма да ни стигне времето да разберем какво направи с хората управлението на държавата през последните около седемдесет години,всичко се корени в миналото,през това време света мина и замина,шепа нации не успяхме да скъсаме ,а даже напротив целенасочено и на инат не искаме да премахнем остатъците от комунизма.

9

По Иван Костов

преди 7 години

Той правеше така , дай си първо парите за патентен данък без още да си започнал пък после си троши главата ако щеш и не работи ! Плащай и се махай ! Но най-напред плащай !

8

Баце

преди 7 години

Казаните за варене на царевица да се свържат с НАП

7

НАП

преди 7 години

...А данъци и касов бон-нанайсе.

6

Ох майкоооо

преди 7 години

Те тва е Българската икономика, царевици и ларж-вериж.Купи па продай с 500% печалба.

5

Не купувам храна от

преди 7 години

Яжте ки мамули, от нечистоплътната гмеж, придружени от цинични коментари и после се чудете защо хващате ротавируси от морето!

4

Анонимен

преди 7 години

Не съм добиче тъ дъ ям кукуруз..

3

м дааа

преди 7 години

Докато има кой да купува ,въпреки че всички знаем че в голямата си част е от чужди ниви. Аз лично никога не съм купувал варена царевица - като малък гледаше баба ,а сега всяка година си сея в двора на село. То и за това ако взема да плащам - отнапиши я.

2

Анонимен

преди 7 години

Ся като им турнат по един касов апарат, ще видят дали е за хвалене.

1

Gost

преди 7 години

Иде на една нива обере мамулите и готово наи лесната печалба