61

Pinochet

преди 7 години

Щом парите са виновни папата да ги раздаде на бедните. След това да отиде на посещение в Сирия без придружители

60

Анонимен

преди 7 години

След смърта на Мохамед,неговият писар приема християнството и бяга в манастир!? Защо ли? Той е чул как всеки ден "ниспосланото божие слово" се променя според настроенията на пророка и как увъртанията му нямат край. Та чак не мож го разбра кво иска да каже.

59

Katrin

преди 7 години

Религиите свършиха своята работа. В 21 в. те не са вече необходими, напротив водят света към падение. Само и единствено кого хората признаят и се обединят около единният Бог,нашият Създател, само тогава ще настъпи благоденствие на света, а дотогава не се питайте защо животът ни отива на зле.

58

Анонимен

преди 7 години

Папата = нито интелигентност, нито доброта

57

Анонимен

преди 7 години

*** ич даже не е... Просто искат да вкарат в рая "неверниците" още от пелените. Пример - Батак.

56

Тероризмът процъфтяв

преди 7 години

"Тероризмът процъфтява, когато божеството на парите е поставено на първо място".Нито мен разбраха, нито Иисус някой го разбра. Самите апостоли не разбраха в началото основата. Съмнявам се, че някой някога, тук и сега ще разбере този папа или нашия патриарх. Само една група разбират всичко изведнъж. "Пък и почват едни езици..."Жалко, защото последното изречение по-горе, пак няма да разберете. Ако го разберете имате шанс-0.001%. Е, сега разбрахте ли?

55

Анонимен

преди 7 години

От папата на гейовете какво друго да се очаква. Този е по толераст и от толерастите.

54

Родолюбец

преди 7 години

Св. Козма Етолийски: "Папата да проклинате, той ще е виновникът"!

53

св

преди 7 години

Ислямът не е религия.Това е начин на живот.

52

Анонимен

преди 7 години

Религия=Закон на ГосподВсичко останало= фашизъм под различни форми.И след 1400 години въпреки всичките манипулации и лъжи, хиляди встъпват в Ислям...

51

Анонимен

преди 7 години

Прав е.Всяка религия е идеология.Когато хората съзнателно се привеждат в неграмотност и невежество - бедност, единствена им опора е религията. Тя обяснява вината им да са бедни , кара ги да се страхуват, да се примиряват, да се молят.Простият човек се манипулира лесно и се използва в най-примитивни политически прояви.Нарастващата престъпност при нас е право пропорционална на ниския образователен и социален статус на човека.Използва за мръсни цели."Религията-опиум за народа!"

50

Prabylgarin

преди 7 години

Слабо е коварството на Сатаната, а Съдният ден близо. Победата принадлежи на обичащите Господ, а Сатаната джин Иблис го е страх от Господът на Световете. Ислям не се нуждае от адвокати, нито пък Всемогъщия, това са само последни предупреждения за хората, преди да ги настигне наказанието на Всемогъщия, да не кажат, че не са били предупредени.

49

Анонимен

преди 7 години

Още един лу.д за връзване!

48

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира теляка от религия.Исляма преди го наричах средновековна религия но тя се разпростира широко и в наши дни,тоест не е и средновековна а е днешна модерна чума и оръжие на влсат имащите над планетата.Вярващите във исляма са дълбоко заблудени и може да се каже душевно заболели от проповеди,това са болни хора.Исляма сам по себе си отнема най важното за човека а това е живота на индивида.Има два вида прецакване на тази планета ,да се родиш във Африка или мюсюлмюнин.

47

славянин

преди 7 години

Първобитивизмът наречен ''ислям'' обрича всеки свой поклонник на вечна назадничавост!

46

до 35 от славянин

преди 7 години

''ИСЛЯМ'' ОЗНАЧАВА ''ПОДЧИНЕНИЕ'' - СЛЯПО ПЪРВОБИТНО ПОДЧИНЕНИЕ! Казваш на стадо маймуни да се подчиняват, защото иначе ще отидат в ада, и те се подчиняват, първобитивизъм в 21-ви век!

45

me

преди 7 години

Потърсете инфо за Мк ултра- програма Монарх и как от хора-от Ирак, Афганистан и др., отвлечени от ЦРУ, Мосад, МИ6 + секр.служби на Саудите са създадени терористите, още се позайнтересуватйе кой стои зад това и защо, ИншАллах, пъзелът се нарежда.Абу Гариб затворът...

44

славянин

преди 7 години

Поредният плу'жек с власт!

43

Edna

преди 7 години

Обаче за терорист - будист още не съм чувала... Що ли все "мирни" ислямисти крещят "Алл... акбар" и взривяват или обезглавяват мирни хора?!

42

Анонимен

преди 7 години

Този го е страх да не му резнат тик.вата с бялото кепе и за това се нагажда на ислямистите. Пази Боже от всички религии ! Религиите не носят добро ! Религиите носят закони които убиват.