86

за пишман турчина

преди 7 години

Живеещите в България турци са равнопоставени граждани на страната и допускането, че с нещо са разделени и ограничени по смисъла на закона е опит за дестабилизация на държавата, държавно предателство! Та, кого и от кого защитава Местан в България?! Българските граждани от българското правителство? и не, няма да има точка! Нито днес, нито утре за вмешателството във вътрешните работи на Републиката България от вън! и не подлежи на тълкуване!!!

85

Анонимен

преди 7 години

Лютви Местан е кукла на конци, а конците й се дърпат от турско! Класически пример за национално предателство и човек прокарващ не просто чужда, а антибългарска политика в парламента. Затова и в този сайт го подкрепяте и славословите. Истината си е истина.Казват, че доста скъпо се е продал, като за ниското си качество. Добри имоти си закупил в турско, явно и той има златни мини от баща си!

84

Халкларън ДОСТу

преди 7 години

Лютви Местан е борец за свобода, развитие, просперитет. Той е гарант моделът на Делян Пеевски ( Шиши ) или Ахмед Кремълския(човекът с порциите) повече да няма почва в България.

83

Анонимен

преди 7 години

Казваш, че Местан е турчин, а пък партията му била "българска",ЗНАЧИ защитава турски интереси и е национален предател!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Че янките сами вкараха турците в руските прегръдки, ясно. Че имат сметка от слаба Европа го знае начинаещ политик. Че целенасочения поток от "бежанци" е оръжие, което и Ердоган използва, го знаем. Но това не променя факта, че е опасен с непостоянното си и ограничено мислене. Семейството му има милиони. Да не е наследил златни мини от баща си, пък никой да не знае? Или златната мина се казва Турция?

81

Анонимен

преди 7 години

Ердоган НЕ Е ПРИЯТЕЛ на България! Тия ги разправяйте на старата ми шапка! И пак невинно да попитам: МЕСТАН ЗАЩО СЕ КРИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ОТ СВОИТЕ?

80

планове на юдео-масо

преди 7 години

Преврата е дело на ЦРУ,като Гюлен само изпълнява поръчката на САЩ.Целта е слаба и дестабилизирана Турция в която да има размирици. ИД да влезе в Турция и да я превземе и дапочне гражданска война в Турция.Милиони бежанци да тръгнат от лагерите на турска територия към Европа. ИД да стане страна граничеща с ЕС (България). Европа да бъде поставена в състояние на реална война с хора, които не се интересуват от нищо и искат единствено да убиват.САЩ искат да ликвидират Европа, защото самите те загиват.

79

Анонимен

преди 7 години

A va6ite televizii pokazaha li kak te do sutrinta zastrelvaha sivilni i onq koito se e ka4il na mosta i ot tam strelq?

78

до 110

преди 7 години

НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕВРАТАТия самолети и тия Бомби Няма Как Да не Са билиНАТОВСКИ!!!ЧЕСТИТА ВИ ОКУПАЦИЯ БЪЛГАРИ!!!!

77

до анадолски

преди 7 години

И затова избихте войничетата, които се предаваха?

76

Анонимен

преди 7 години

Никой няма полза от размирици, парите изискват предсказуемост. На никого не му пука, кой диктатор ще управлява, ако държи нещата под контрол. Лошото е, че Ердоган е НЕПРЕДСКАЗУЕМ, в лошия смисъл, защото си вярва, че има мисия. Добавено към едностранчивото му религиозно образование и невероятното честолюбие става опасен за всички играчи в региона, и най вече за държавите, с които граничи. Редовите турци по добре в бъдеще няма да живеят, ще ги залъгват с ... "величието" на османската империя.

75

Зафер

преди 7 години

Не искаме ататюрк, ние сме мюсюлмани, искаме Ислям, искаме джамии .. Хей хей хей

74

Извън играта

преди 7 години

Е, кво като турците са станали 80 млн.? Значи повече хора предстои да страдат.

73

до 103

преди 7 години

Както те искат НЕКАКТО ТИ ИМ ПОЗВОЛИШе верният Отговор!!!!

72

до 100

преди 7 години

Планетата я дисбалансира САЩ и слугите им от НАТО с техните Воени Операций и Сваляне на Режими Ще си понесът последствията както Следва

71

Извън играта

преди 7 години

Във всяка една форма на управление, вие сте просто роби на системата зад която стоят други, не и вие, с вас си играят както си искат.

70

Анонимен

преди 7 години

До Су 34 NO 800 HILQDI ne sa opredelili etnosa si ,ne vqrvam tova da sa bulgari zashtoto bulgarina se tupa po gurdite che e bulgarin i ne moje da iztarve tazi podrobnost

69

Су 34

преди 7 години

ТУРЦИЯ Е 80-МИЛИОННА СЪСЕДКА НА БЪЛГАРИЯ, В БЪЛГАРИЯ ИМА 1 МИЛИОН ТУРЦИ :)-----------Като "турци" на преброяването от 2011 г са се определили 370 000 души, милион бяхте до 1989 г.

68

Извън играта

преди 7 години

Вие сте егати филмарите, няма истинска демокрация, всичко е различна форма на диктатура, едната е по-либерална, другата е силно ограничаваща и консервативна, накрая винаги печелят олигарсите, корпорациите и онези които имат мн пари и власт. Говоря за това, че вие постоянно си търсите някакви водачи и лидери, и накрая винаги сте прецаканите, а сега не стига че пак ще е така, ами докато сте алчни и несъобразителни, дисбалансирахте планетата, което ще видите до какво ще доведе.

67

Анонимен

преди 7 години

Naselenieto na BG e napolovina bulgari i nebulgari i po uchilishtata uchenicite ot balgarski proizhod sa 48 protiv 52 procenta ot drugite etnosi,kolkoto i da lujete kogato dannite govorqt i bogovete mulchat