61

БОКО-ТИКВОКО

преди 7 години

До Дерзайте другари а да си спомним ли подскачането като маймунки по Костово време ,баш *** Ф.дИМИТРОВ,апаша Симеончо или мутрата Борисов.Аман от заблудени и глупави офце

60

Анонимен

преди 7 години

Всички сте еднакви...по ваше време да беше по различно....

59

Така е

преди 7 години

Ей, ще измрат от жега за едни кебапчета ,а после гласуват за Бойко.Хи,хи.....

58

го

преди 7 години

ГЕРБ трябва да бъдат изринати. Дано БСП успее с кандидата си за президент

57

Анонимен

преди 7 години

"В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси"------При вас изобщо няма едри капиталисти, нали!? Ръководителя ви в сянка Гергов изобщо не е едър капиталист? И изобщо не защитавате интересите на една голяма държава на изток! Ей това, което най ме дразни в тия червени б*клуци е наглостта, с която казват на черното бяло!

56

Иванов

преди 7 години

Се една и съша песен шото друга не знаят,ама кой ги слуша вече....?Не могат и 20% да съберат.Умрела партия.

55

анонимен

преди 7 години

Смешни сте всичките на Бузлуджа! А електоратът ви измря! Тези около вас са дошли на пикник!

54

анонимен

преди 7 години

БСП са по справедливи от Бойко Борисов За мен са хора ,който мислят за народа за неговото развитие и бъдеще .Твърдо се надявам да спечели техния кандидат президент .

53

Анонимен

преди 7 години

От 56 и да слагате минуси колкото си искате няма да промените истината

52

ЦК на БКП

преди 7 години

Браво,Нинович !!! Ти от кои си ? Май не си от гладуващите...

51

карл маркс

преди 7 години

Добре е усвоила комунистическата терминология. Бравос!

50

Анонимен

преди 7 години

53 Тъпче знаеш ли че вашият любимец Виктор Орбан също е рожба на Фондация на Сорос , с нейна помощ е завършил в Кеймбридж .

49

Анонимен

преди 7 години

До студенткогато студентите на една държава са ***, то нищо добро не я чака

48

Анонимен

преди 7 години

51 Точно пък ти Николчо като знам колко ти е умствения багаж , как е хареса ли ти скарата на Бузлуджа не джавкаха ли кебапчетата

47

до 49

преди 7 години

Анонимния коментар на първо място е на неграмотен човек. НЕ СЕ ПИШЕ ПОДПЛЪТЕНИ, А ПОДПЛАТЕНО. Шорошоидски неграмотници, къде сте тръгнали да изказвате мнения като сте неуки.

46

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво, браво Нинова!Има само един проблем, че това което казваш сега, Бойко го каза за твоята партия преди години, ти безспорно си права, но и Бойко бе прав.Докато не ви изметем всичките, българина бял ден няма да види.

45

Николчо

преди 7 години

Пеевски няма общо с БСП, а с Б.Борисов и ГЕРБ. Сегашния президент е образец на послушко, не е овен с характер, а жена му.

44

студент

преди 7 години

Изтриха въпроса ми. Добре. Ще се опитам аз да си отговоря. Значи, мястото или разтоянието от *** до aнaлния отвор при жената, може да се нарече мъдoyдapник. Защото когато мъжа *** жената, тaшaцитe му се бият там и отскачат.

43

Анонимен

преди 7 години

Жалка картинка са БСП! Заучените гръмки - манипулативни! - популистки фразички от старата червена школа няма да изтрият спомените за гладната Виденова зима и наглите им схеми, подплътени с многомилионни комисионни за сметка на България и народа. Да са живи и здрави тези тарикати от БСП и да харчат милионите "спестени от закуски". Бог си знае работата, но дори Бог няма да ни помогне ако сме толкова наивни да си го набием отново с БСП(АБВ)!

42

Анонимен

преди 7 години

Разбира се ,че всички са лоши само Пеевски е най добър,есички други са крадци и смешници само Пеевски е цвете