13

Анонимен

преди 7 години

Аз живея на морето вече 50 год. НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БОГАТ АНГЛИЙСКИ ТУРИСТ. ЗАМОЖЕН НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СЪМ ВИЖДАЛ АНГЛИЧАНИ - ПИЯНИ,ГОЛИ,ДРОГИРАНИ,БЕДНИ,НАДМЕННИ.НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ БИЗНЕСМЕН ДА КАЖЕ,ЧЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ТЯХ.ОТ БАБА МИ ЗНАМ,ЧЕ ОЩЕ ОТ ОСМАНСКО РОБСТВО, АНГЛИЧАНИТЕ СА ИСКАЛИ БАЛКАНИТЕ И В ЧАСТНОСТ - БЪЛГАРИЯ ДА РОБУВА НА ТУРЦИТЕ.АНГЛИЯ ОТ СВОЯ СТРАНА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛА ОТ ТОВА ИКОНОМИЧЕСКИ.

12

Балкантурист

преди 7 години

Като човек работещ в сферата на туризма не съм с положително мнение за британските туристи, за тях е напълно нормално да седнат в ресторант да си поръчат, след което да изядат половината храна и да кажат, че не им е харесала и няма да платят. Също е често срещана практика при тях след като им дадете сметката да издебнат когато сте ангажиран с други клиенти, да ви оставят непълната сума и да избягат.

11

dp

преди 7 години

В днес бг има един редовен умствено изостанал дето думата "англичанин" му натискачервения бутон. Гледам и тук е наклепал постове, че и плюсове си е удрял като за последно.Изтървали ли са го или се шляе на свобода недиагностициран не знам засега, предстоида се разбере и тая работа.

10

Анонимен

преди 7 години

Опазил ни Господ от британските скотове. Англичанин и на снимка да видиш трябва да му удариш два шамара.

9

Анонимен

преди 7 години

Почивката на британските туристи в България задължително трябва да включва посещение в някой исторически музей и кратка половинчасова научно-популярна беседа за ген.Владимир Вазов и военните му заслуги. Неоправданото и високомерно самочувствие на брекзитанците трябва да бъде мачкано хронично, педантично с перфиден сарказъм и бодряшка гавра под формата на образователна анимация.

8

Анонимен

преди 7 години

Много по добре от руснаците.

7

Анонимен

преди 7 години

Нека идват. Това помага на икономиката. Все пак идват на почивка, а не перманентно. Ще ги изтърпим едно лято, ако това ще помогне на държавата.

6

Анонимен

преди 7 години

Аааааа,идват на талази у нас,а в същото време ни гонят от Англия.Не са ли малко наглички от UK.Ако и ние им покажем червен картон,ще опищят света,но за тях може всичко.Аман от привилегировани нации.На първо време може да им вдигнем цените,за да не ги обиждаме с мизерни суми,като за бедняци,защото те не са такива,нали така?

5

Анонимен

преди 7 години

Май скоро Кастро ще им бие дузпата на английските пияници и отррепки. Ако се държат както у нас.

4

Луцифер

преди 7 години

Клатенето /на главата/ е от голмо значение.

3

Анонимен

преди 7 години

В Куба шише ром -5лв.в България шише водка 7 лв !!!де другаде да ходят !

2

---

преди 7 години

горките кубинци ...

1

чичо Гошо

преди 7 години

Защо така?Защо не отидете в бившите си колонии на почивка?Или може би ние сме новата колония?