11

Di

преди 7 години

Горките още карат Лади...и вярват че идва светло бъдеще....комунистическата завеса се оказа най голямата издънка на света последните 100год.

10

к

преди 7 години

Мисля си, че арменците са мъдър народ не са като украинците и няма да допуснат сценарий като този в Украйна.

9

Анонимен

преди 7 години

армения е под фактическа руска окупация.има военни бази,преди година пияни руски войници избиха 7-членно арменско семейство.изтеглиха ги в русия без да бъдат съдени от арменски съд защото са със статут на недосегаеми

8

Рачо Ковача

преди 7 години

Интересно с какъв статут се явява тукчовекът с псевдоним "Анадолски", койтосе опитва да анализира сложен геополитическипроблем като . . . ерменския !?За него коментар би могъл да направи Анализатор от ранга на:ТОМА ТОМОВ.

7

поредното

преди 7 години

нещо с нежно цветно име. Мечката трябва да бъде обградена отвсякъде от пепелища - такава е целта. Но който си играе с огъня, често се и пари - не трябва да се забравя!

6

ужас

преди 7 години

Ако утре наши политици не изпълнят заповедите от САЩ?те ще ни спретнат и на нас такъв метеж,САЩ са заразно зло вредно за хората.

5

Solar Power

преди 7 години

До как не се спряхаПълни глупости. Костов е виновен за всичко. За преврата в Турция, Армения и Камбоджа.Като почнете да пишете глупости все САЩ са ви виновни. Много филми гледате наблегнете на дисни.

4

Бой

преди 7 години

Подмолната политика на САЩ трябва да бъде извадена на светло пред света. Американците постоянно създават конфликти, объркват страни и народи, поддържат стотици военни бази, намесват се натрапчиво без някой да ги е канил. Така засилват позициите си, правят страните зависими и печелят на техен гръб. Ако има държава която пречи на света да се развива по-хармонично това е САЩ.

3

Kaan / Istanbul

преди 7 години

До как не се спряхаUSA iskashe da svali vlastta i v Turcia no ne uspq...

2

ognyanz

преди 7 години

Статия за чудо и приказ. Протестират, превземат полицейско управление, а защо, какви са им исканията? Нито дума затова.

1

как не се спряха

преди 7 години

САЩ иска да свали властта в Армения по същия сценарии както в Украйна,кървав преврат....