33

АУУУУУ

преди 7 години

Във форума се чува отчаяно МУ-чане и мирише на го-Вежда ТОР! Бегайте за възелин и смазвайте дуп-ката дето влиза МариКОР

32

до 47

преди 7 години

Тая година ще е бая зор за второто място, но * може да се израдват на 4-то или 5-то! Тъкмо да не се излагат за 2 мача в европътъ

31

Анонимен

преди 7 години

До Стар ЛевскарВторото място е запазено за подуянци.

30

Герена не е в София.

преди 7 години

До муспиОбора на народа е гляма работа. Марибор със ски обувки ли бяха на терена? Олимпия помниш ли? Те със ските даже бяха.

29

Анонимен

преди 7 години

Много завиждат селяните.

28

зевзек

преди 7 години

На стадиона на ЦСКА видях отбор с червени екипи и име ЦСКА, пълен с юноши на ЦСКА, воден от легенда на ЦСКА, видях феновете на ЦСКА и ред ветерани на ЦСКА. Отбора игра добре, а хората си направиха празник и бяха в чудесно настроение. Само в далечината се чуваха псикливите гласчета на едни подуенски пиари "това не е ЦСКА, не е ЦСКА... ужас, ще падаме от ЦСКА пред 30 000 армейци".

27

ЦСКА

преди 7 години

Чакаме ,,Геренбахче,, от с. Подуене !

26

Стар Левскар

преди 7 години

Колкото и да е неприятно на сините фенове , но истината е че от тук нататък Левски ще се бори най-много за трето място ...

25

Анонимен

преди 7 години

До кои сте всъщност вие"Автентичния" ЦСКА има най-много общо с Иван и Андрей. Щом 15 000 армейски фенове, Стоичков, Янев, Пенев, Илиев и пр. ти се виждат като "***", ясно е чий фен си. Едни хора вземали дългове, като били сигурни, че няма как някой друг да не ги плати. Автентичен е само финансовият им интерес. Други хора пък си живели в една идилия, щото нямало кой да им прави конкуренция. И тия били много "автентични", че и морални ментори? Щом така ги виждаш нещата...

24

Анонимен

преди 7 години

До Кралев-министър на ЦГлупава опорна точка. Държавата е помагала най-много на Подуене и Берое, а и на доста други отбори. Кралев просто не иска да се конфронтира с милион армейци, а и предпочита държавата да си прибере парите. ЦСКА бяха изхвърлени от А група, вместо да играят в евротурнирите. Сигурно ще е защото много им помагат. Заради някакви чиновнически врътки, кражби, ТД-та и лихварски рекет да решим че нямаме право да си развиваме футбола ли? Кой е вземал пари да ги връща.

23

кои сте всъщност вие

преди 7 години

Какво общо с автентичния ЦСКА би имало някакво обединение между Чавдар и Литекс ?? Турили червена боя на Урода, закарали го на "Армията" и се опитват да ни го представят за ЦСКА. Айде бегайте оттука, престъпници, тарикати и далавераджии....

22

Анонимен

преди 7 години

Важното е в случая, е че младока Христо Янев доказа, че руският *** /треньор/ е головодник.

21

Анонимен

преди 7 години

И що по телевизията не даваха този мач, а ни измъчиха с Горна Оряховица - Нефтокибик - 0-0, нищо на нищо и като игра? Голямо шубе от проекта на Ганчев ги тресе някои хора. А феновете пак са там. Отбора е силен, треньора - добър. ЦСКА, въпреки българофобите юроидиотс, се опитва да върне футбола ни в Европа и да създаде нов гръбнак на националния отбор.

20

фен

преди 7 години

Това са мнозинството от армейците, които се опитват да възродят клуба и да го измъкнат от дълговото робство, което имаше за цел да изхвърли отбора завинаги от голямата игра, големите печалби и трансфери. Ако има армейски отбор, то това е ЦСКА София. Там са и хората, които спечелиха купата от В група. Жалко е, че има разделение, но то може да бъде преодоляно. Пиарите на Подуене са най-големи фенове на "автентичните". ЦСКА София би отстранил и трите чужди клуба, които биха Левски, Берое, Славия.

19

Немец

преди 7 години

Ако *** си смени фамилията,защото се е омъжила втори път,тя остава ли ти майка,или вече е чужда жена?

18

Анонимен

преди 7 години

хора, отдавна не следя бг първенството, ама какво е това ново цска? нали по едно време им слагаха някакви добавки, за да не става объркване? нищо не се разбира от статията, освен за славия.

17

Анонимен

преди 7 години

трошим 200 ойро бас че тая женица дето е на снимката няма представа каква статия за "новия хибрид" е постнала в национална медия. както и че де фъкто автора е некой от ония мазни перчеми дето са свикнали на безплатен кетъринг и в момента се занимават с спортните новини на балгериа ин орбит. така е, като земеш на службаша безплатните почерпушки и вересията от капанчето, те залива океан от слюнка.

16

Анонимен

преди 7 години

Кое ЦСКА, та кое ЦСКА. К'во му мислите толкова? Подсигурете вазелина и ще разберете кое ЦСКА.

15

:)

преди 7 години

Славия от край време са абонат на Литекс, така че нищо ново под слънцето...

14

цирк

преди 7 години

УЕФА отсвири хибрида на Гришата за титлите и емблемата. Ако Литекс се беше обединил с ЦСКА можеше да носи това име, но Етрополе и Ловеч не могат да са ЦСКА София.