4

Мънго Джери

преди 7 години

Просто изключително погрешна изборна с-*** - парите решават изборите! Естествено президента първо трябва да се "отблагодари" по подобаващ начин на тези дето са го финансирали, а евентуално после може да се сети и за тези дето са гласували за него!Понеже САЩ все пак са огромна във всяко отношение държава, пагубният ефект от изборите им ще се усети след време.Процеса е бавен....

3

Любопитко

преди 7 години

Днес казаха, че клана Клинтън са получавали огромни хонорари за изнасяне на лекции в някои бедни африкански държави /по половин милион долара/ , като на тези лекции не са допускани журналисти.

2

Анонимен

преди 7 години

Американската изборна е най-корумпираната и най-несправедливата. Само в САЩ кандидата с по-малко гласове може да победи по-предпочитания от избирателите. За това са създали и системата на щатските журита.

1

Анонимен

преди 7 години

"Кандидатите с повече пари обикновено печелят в САЩ""Кампанията на кандидата на демократите за президент на САЩ Хилъри Клинтън досега е успяла да набере значително повече средства от тази на Доналд Тръмп."Е ако следваме тази логика, Тръмп е милиардер, а Килъри не.