6

Жерар филип

преди 7 години

А колкото до самоувереността, мога само да кажа ,че и апетита идва с яденето.А за нагона се знае ,че е като гладът . Колкото по дълго време не си хапвал ,толкова повече си гладен.

5

Жерар филип

преди 7 години

По един канал на телевето гледах ,как един пичага се правеше на секс учител ,. Но по едно време мадамата като се развихри , той се смути и се оклюма. Та накрая излезе ,че "ученичката" му бе по научена от него,.

4

Пак до №1

преди 7 години

Та, приятелю, много внимавай, ако попаднеш на някоя, която изглежда много хрисима и неопитна! :)

3

До Анонимен №1

преди 7 години

Припомням ти филма Моето мъничко нищо. Там Йоана Буковска изпълнява ролята на учителка, която е задлъжняла с 10 000 лв, не може да ги върне и я принуждават да ги отработи в публичен дом.Собственикът накара една ромка да даде напътствия на даскалицата. Ромката го попита: Като неопитна ли да я подготвя или като пекана? Собственикът каза: Като неопитна. А ромката: Требва да си много пекана, за да изглеждаш неопитна. Как само за два дена да я подготвя да изглежда неопитна? Продълж.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако си сигурен че си с жена,си уверен.Но в тези времена където жените са мъжете,за каква увереност говориме.Добре че мастиката още я има.

1

Анонимен

преди 7 години

къде е бате Минко бе този калпазанин?