17

Шаран БГ

преди 7 години

Те и десетима да останат по банките в Парламента, никога няма да допуснат да им се бръкне в джоба!! Винаги ще гласуват против нуждите на народа! И не ги интересува, ни демографската ситуация в страната, ни как чичо опъва каиша! Ако случайно се сбъркат, друг грижовен чорбаджия ще им наложи вето върху решението и ще бъде много доволен !!

16

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

88 "против", 11 "въздържали се" и 6 "за" - общо работили депутати - 105А ние искаме да ги намалим от 240 на 120...Явно и 120 са ни много... :D

15

До 14

преди 7 години

И според теб колко струва дизела в България? Примерно в София или Велико Търново?Но не на бензиностанция на Марешки.

14

бирата мишко

преди 7 години

Ам откаде пара после за хотели,голф комлекси...туй онуй като Лукойл все... "РАБОТИ" --); НА ЗАГУБА ....май АА -ей тъй на от любов към ближния разни селски бекове са станали мулти милионери и си го "местят" -от единия в другия крачол.. а за друг казват е милиардер отдавна..щот бил мн спестовен от закуски,заплати и тни най обичал да "дели" по братски ))))

13

Анонимен

преди 7 години

Г-н Веселин Марешки много прилича на червения Кадиев, защото:1. И двамата са много богати. Кадиев чрез жена си.2. И двамата са загубили всички избори на които са се явили.Нека си влиза в политиката, всеки има право да опита.

12

Отговор

преди 7 години

До Астралиецопреди да споделяш инфо от друг сайт, първо провери колко вярна е информацията. Примерно за България пише че дизела струва BGN 1,950, което се досещаш че не е така

11

BURZUM

преди 7 години

И тоя го принуждават зорлем да става войвода....

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

Как по дяволите изглежда според българските политици листа за референдум,чисто бял лист или лист с един въпрос ,нещо от рода"Какво знаеш ,пиши"

9

Р

преди 7 години

По определение в фашиските държави в парламента има представители на отделните корпорации и държавата се занимава с разпределени на благата м/у корпорациите....С законадателни и административни мерки. В Лисабонския договор на ЕС също има само между корпоративни закони..., за хората никой не мисли.....Това е истината ,че първия парламент на Мусолини / първо фашиско правителство в света/ е имало само корпоративни представители...В НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ СЪЩО САМО КОРПОРАТИВНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ...ФАШИСТИ

8

Анонимен

преди 7 години

Мнозинството депутати си плащат да влязат в парламента и после грабят с пълни шепи от това което им подават навързаните като свински черва бандити и управници /тъй наречен елит/. На заспал народ това се полага. Всички чакат на готово някой като г-н Марешки да им оправи живота което е доста трудно .

7

Анонимен

преди 7 години

Този МаГАрешки търси медийна изява. Иначе е супер *** и неграмотен

6

ПЕРСИЕЦО

преди 7 години

До АстралиецоТо че си прав - прав си, и именно тая разлика показва, че картел НЯМА. А в Бг - всичко е едно и тоже! И как няма да са денонощни - а не си деденонощен, а мафията у нас ти е гръмнала бензионостанцията, знаеш как стават тия неща!А че ИМА КАРТЕЛ ЗА *** ГОРИВА (и не само) у нас е повече от МАДАФАКИНГ ЯСНОО!!!*** картели мръсни!

5

Анонимен

преди 7 години

Изрядните подписи били .... колкото ГЕРБ са наредили да бъдат. Лошото е, че и на изборите ГЕРБ решават кой колко гласове официално да има.

4

избирател

преди 7 години

ОЩЕ СТОТИНАХИЛЯДИ ГЛАСА ПО МАЛКО ЗА ГЕРБ.ТРУДНО ЩЕ МУ Е НА БОРИСОВ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ!

3

Анонимен

преди 7 години

Марешки срещу Гологлавия на избори и в добавка Тиква за министър-председател. Те това са политици от класа. Елитът на нацията.

2

Астралиецо

преди 7 години

В Австрия горивата не са по-евтини от колкото в България:fuel-prices-europe.info/По цивилизования свят не всички бензионостанции са денонощтни, в градовете има доста, които работят изцяло без персонал. Има бензионостанции буквално на два метра от жилищните сгради. Инвестицията в такива обекти е много по-малка, както и разходите за персонал, от там и цените на горивата при тях са по-ниски.Да не говорим, че по белите държави има разлика 10-20 цента град - магистралала

1

Анонимен

преди 7 години

Ааххааххаах...2600 подписа не му достигнали... Тези са си направили гаргара с тоя.