11

Кики

преди 7 години

Има се предвид, че само в Аушвиц са избити около 1 милион, така че статията е вярна.

10

Папа

преди 7 години

И аз се моля за още жертви.

9

Анонимен

преди 7 години

niakoi da se pomoli I za jertvite na demokraciata v BG !

8

Ss Waffen

преди 7 години

Този лагер няма ли вече да се ползва по предназначение а и доста материал се събра в Европата а и сами идват не е както преди да ги търсиш сега е по лесно.Само трябва някой лудичък да драсне клечката и да задими куминчето.

7

Мариян

преди 7 години

А да не би надписа да не е верен! !!?

6

А дали светият отец

преди 7 години

се е помолил за онези,които днес са подложени на геноцид в собствените си държави-членки на ЕС?Защото има едни други, на които няма да им стигнат и три живота принудителен труд, за да върнат в хазната средствата,отпускани за прословутото тяхно интегриране, което така и не се случи! Вместо това бе постигнато стимулиране на и без това високите им темпове на размножаване, а основният етнос е вече на края на силите си да ги търпи, обгрижва и хрантути.Това не е нито човешко, нито християнско, падре

5

Анонимен

преди 7 години

Какво чакат още? Да назначават персонала и да настаняват бежанците. Е коминчето още не пуши, но и неговото време ще дойде.

4

Анонимен

преди 7 години

Върви си един човек през пустинята и гледа - насред нея бункер. Влиза вътре, а там над едни чертежи седят и се взират Хитлep и д-р Мeнгeле.- Абе хора, вие не сте ли мъртви? - попитал човекът.- Както виждаш не сме - отговорили му.- И какво правите?- Разработваме оръжие, което ще убие 1 милион eвpeи и 10 жирафа.- А защо 10 жирафа?Хитлер побутнал Менгеле и му казал:- Докторе, казах ли ти, че никой няма да пита за eвpeитe?

3

Иван

преди 7 години

Един от великите уроци на историята е, че я пишат победителите. Така че нищо чудно утре избитите в лагерите да са 30, 40 или 50 милиона - в зависимост от финансовите нужди.

2

Анонимен

преди 7 години

Няма и седмица без да ни се напомни, че нацистите са избивали евреите. Толкова много кудкудякане води до обратен ефект. Освен това българи, арменци, индианци, китайци и кой ли още е ставал жертва на геноцид. В момента милиони африканци са жертва на геноцид, но ние само за евреите ще говорим до края на света. Ефекта е обратен и е видим.

1

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е минал да се надяваме, че го е осветил за новите обитатели бежанците.