43

Анонимен

преди 7 години

само в безбожна тоталитарна корумпирана беззаконна страна като комуснистческките, фашиските и ислъамистките може да има несправедливи арести, каквито аярести се извършват сега противозаконно в Турция срещу интелигенцията както и Ленин и Сталин са избили милиони от народа си за да запазят неправедната си власт, каквито незаконни арести и ограбване на имуществосе готвят и с новия 'анти-терористичен фаистки' закон на бг, Но не и в Израел,тк. хора които имат страх от Бога действат според истината.

42

Анонимен

преди 7 години

Факт е че еврейският народ е единственият праведен свят Божи народ и само държавата Израел се бори за истината,живота,свободата,мира и сигурността на хората. Всички други народи,вкл.и западни са продали истината и вечните си души на дявола за пари, дори и да лъжат че се борят с ислямиските терористи и Обама,Ердоган,Русия и ЕС финансират терористичните престъпни групи с билиони чрез иранска сделка, чрез фалшива про-исламиска анпропаганда, зад маска на "помощи" за палестинакисте терористи-убийци

41

Sunny ray

преди 7 години

Ислямнкият тероризъм НАВСЯКЪДЕ е престъпление срещу човешките права на живот,свобода на словото и верозиповеднията,право на справедливост,на собсвтност и др. дадени от Бог на всеки и срещу моралния Божи закон, забраняващ измама,кражба убийства,каквито са целите на исламистите и др. И НЕ е вярно е Израел са на палестинска територия, тк. палестински народ изОбщо няма, а само ИСЛЯМСКИ АРАБИ ОКУПАТОРИ на святата земя на Израел,скрили се зад фалшиво име палестинци по римско име на земята ИЗРАЕЛ.

40

Анонимен

преди 7 години

Аз имам техника за отблъскване на привлекателни жени. Работи 100%!

39

Анонимен

преди 7 години

42 Пита се в задачата , какво прави 18 годишно момиче при мутра , чий го търси там . Всичко друго е следствие. Косово и Крим като прецеденти не са тъждествени . Би могло Кипър и Крим да бъдат тъждествени но Турция на времето не посмя все пак да го присъедини към Републиката, а днес нещата вървят в обратна посока стига Ердоган да не започне да прави глупости. като например да признае Крим срещу признание на Северен Кипър от Москва .

38

кои са Израел ?

преди 7 години

До Анонимен40И като още един прецедент, също както Палестина и Косово . А прецедентите-престъпления останали не осъдени водят след себе си това което е в новините днес.Много е важна хронологията на събитията. Днес едно18 годишно момиче ще го съдят за убийство. Обаче убийството е на нейния изнасилвач - мутра.

37

Анонимен

преди 7 години

38 Като Крим нали , само че малко по различно

36

язе

преди 7 години

Ислямистите може да ги спре само див народ и откачена държава!Като България -справка оня от Мюнхен и приключенията му тук.Ако западняците искат спокойствие,да емигрират у нас.И да си носят много джобни...

35

кои са Израел ?

преди 7 години

До Анонимен#35За това няма спор. Когато кръстоносците влизат по тези места има "дори" и християнски храмове . Христос е бил евреин, нали така. А уж кръстоносците са правили поход да освобождават "божи гроб" ?! Като че ли бог има гроб !Но окупацията не се вързва с установените в ново време международни отношения които след Втората Световна Война бяха приети в ООН от ВСИЧКИ държави. Турция окупира Кипър, а това до ден днешен се приема за вероломство.

34

apocalypses now

преди 7 години

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

33

въпроси има ли?

преди 7 години

До тогава до когато по света има хора, които са подтиснати, дискриминирани, без шансове, срещу които (особено политиците) насъскват, срещу които има насилие, които са пренебрегнати, с които се гаврят, които ги изолират, срещу които се насажда омраза, по отношение на които няма справедливост, до тогава ще има и атентати! Самото болно общество ражда болните мозъци! Въпроси има ли?

32

Анонимен

преди 7 години

34 Кое е окупирано , градът на Давид ли , хълма Цион , останките от Храма Това няма да го дадат никога . Между другото не пипат мюсулманските светини , въпреки че на практика те са изградени върху руините на Храма . НЕ случайно и Мохамед се качва в рая точно в този град където е бил Соломоновият храм и където е разпнат и възкръснал Иисус.

31

кои са Израел ?

преди 7 години

До Анонимен#28Да приемем че си прав. Но не отговори: Защо Израел е окупирал територии ?

30

Анонимен

преди 7 години

Въпросче към клуба на червените бабички :Как са се наричали Египет и Сирия през 60-те , какво е било официалното им наименование и защо

29

Анонимен

преди 7 години

31 нацистка държава Израел --------------------Това е дървено желязо А бе май не сте мръднали през последните 26 години , все още сте на онова ниво когато нямахме дори официални дипломатически отношения . Същите овце сте си Това с 1 млн палестинци , кога по точно се е случило

28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи си пълен игнорант и празната ти кратуна има нужда от ограмотяване, да и чувал, че нацистката държава Израел изби над 1 милион палестинци?

27

Анонимен

преди 7 години

29 Вземи се ограмоти по въпроса . Невежи сте и за това пишете глупости . Тиквите ви са пълни с ком. клишета . Да си чувал случай нещо за Насър примернно

26

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАрабите никога не са нападали Израел ако не ти е ясно това.. А Израел винаги е воювал с модерни оръжия срещу примитивно въоражениете араби. Окупирал е около 85% от техните територии и са избили над 1 милион цивилни араби. Впрочем арани и евреи са семити, няма голяма разлика.

25

Анонимен

преди 7 години

27 Точно така " Насилието води до насилие " Във всички израелоарабски войни арабите са нападали Израел , това го знаеш нали . Специално за тези окупирани територии те ги окупираха след като през 1967 ги нападнаха от всички страни Египет, Сирия, Йордания , че и Ирак участваше а и целият Соцлагер барабар със СССР

24

кои са Израел ?

преди 7 години

"Насилието води до насилие", както и Борисов го каза . Защо Израел въобще е окупирал територии ? Целият тероризъм между впрочем, се преписва косвено именно на Израел . Френския парламент, например, прие неотдавна резолюция осъждаща геноцида в палестинските територии . Резултатите с терористичната вълна започнала от еврейски вестник и еврейски музикален клуб като че ли само потвърждават подозренията .Шефа на парижката полицията се самоуби в нощта на първия атентат над Шарли Ебдо. Странно ???