9

Анонимен

преди 7 години

А добър ден. Не само богатите. Масово се манипулират електромери. Не случайно се реве срещу ромите. Манталитета е еднакъв.

8

Берекет Беге

преди 7 години

Рома не краде, рома си бере!

7

Анонимен

преди 7 години

Ами като никой не търси сметка нито на богаташите, нито на ромовете - не ток, ами направо електроцентрали ще крадат.

6

Таше Мъдевски

преди 7 години

До БерлинАми приятелю, ще ревнем. И в двата случая ток се краде, защото няма държава.Инкасатора като отиде при едните да мери го бият, а при другите го канят на софрата. И в двата случая страна народа, защото пито-(не)платеното му се добавя на неговата сметка.

5

каракольо

преди 7 години

Че те ЕРП-та с години крадат от България, продават ни нашия български ток на високи цени, кой им търси сметка за това? Оня който искаше да ни оправи за 800 дена той ги докара гука тези разбойници. До кога ще ги търпим?

4

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало, скоро богаташите и ромите ще трябва да крадат ток едни от други.

3

Берлин

преди 7 години

Я да видим сега, ще древните ли и срещу крадливите богаташи както срещу ромите. Не. Защото им се възхищавате и те са ви модел за подражание. Затова и БГ е на тоя хал.

2

това го знаем

преди 7 години

Отсавна всички знаят, вкл и ЕВН, че се краде най-много по курортите. В Сл. Бряг отдавна има система на абонамент - плащаш на човека, той те прикача и откача; има хотел с две табла, има хотели с където всеки електромер се манипулира.... Достатъчно е примерно да отиде човек вечер, да погледне някой голям хотел , светят десетки хиляди ел. крушки, да пресметне дори наум колко би била консумацията и да се види колко всъщност плаща бг "Бизнесмена"... Но нека да видим и качеството на ел. енергията.

1

SeveN

преди 7 години

Е нема да се излагат с малко. Не им отговаря на стандарта.