95

Men

преди 7 години

Човека си е купил играчка. Лошо няма следа година -две ще му омръзне и ще си купи друга.

94

Анонимен

преди 7 години

До Sharkако можеш да смяташ преди 4 години , този мераклия на плът си е легнал с дете на 14 години,това ,че е изчакал да стане пълнолетна и да узакони връзката съвсем не го оправдава...чист педофил за затвора е..

93

аз

преди 7 години

да,определено по любов ще да е хахаха.тъпоглавата златотърсачка си намерила дърт лапнишаран да й угажда.Поне да беше хубава ве,загорялник.

92

Shark

преди 7 години

Какъв педофил бе, момичето е пълнолетно. Как дори не можете да си прикриете прословутата българска завист и злоба. Със сигурност всеки от вас, хейтърите, би искал да е на мястото на някой от тях, нали, а. НАЛИ!! Ама гроздето е зеленооооо

91

Един

преди 7 години

И тук веднага, голяма част от българите започват да се правят на моралисти и да се изкарват чисти душици-водици! И какво, като връзката им е започнала, когато момичето е било на 14? И даже да си консумирали любовта- направили ли са сватба? Направили са! Имат ли брак? Имат! Ето, това е достойно мъжко поведение. Даже съм сигурен, че имат и църковен брак, за разлика от повечето българи, които са хем невярващи, хем живеят на семейни начала. Тоест- в грях. Да са щастливи младите и много деца !!!!

90

бг

преди 7 години

Педофил?За руските олигарси няма морал и закони.Какво разбира тя от любов.

89

Коментар

преди 7 години

Вие вече и педофилията ли не можете да различите?

88

дебел депутат

преди 7 години

Еми обичат се хората,имат си доверие.

87

NAVIBULGAR

преди 7 години

Да.....всичко което е извън общоприетото е подложено на критика.В този случай на всеки му се иска,но не всеки има тази възможност.Господата да са богати, с млада и красива половинка до себе си,а дамите да разполагат с неограничен финансов ресурс за да задоволяват своите капризи.Ако има и истинска любов и искренни взаимоотношения-прекрасно,но малко вероятно поради което тези връзки са обречени.

86

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм,че е с него само заради чувството му за хумор

85

сус бе смешковци....

преди 7 години

Ауууууууууу много загрижени хора имало тук бе--видиш ли тя била малка......А това че Брюксел ни кара да плащаме на братЧедите че раждат на 12-13 години--и то от нашият джоб,не се възмущавате..........

84

Вашку

преди 7 години

Прочетохте ли го,да ви е обица на ухото истината за бълг, прокурори.

83

Адвокат

преди 7 години

Наказателен кодекс на РБ - престъпление е под 14 г. възраст и то, забележете, ако партньорът е ЗНАЕЛ, че лицето е под 14! Тоест, ако загоряла девойка ви е излъгала, че ги е навършила и сте и повярвали, проблем няма и да е на 12. Не че е хубаво да се оставяте така да ви лъжат толкова малки лолитки...

82

Анонимен

преди 7 години

По принцип определението за педофил е влечение към полово незрели индивиди, а тази е била полово съзряла и преди сватбата, само споменавам. Би трябвало да ви е ясно, че на 14 е била в състояние да зачене, но едва ли са се сефтосали тогава.

81

Анонимен

преди 7 години

На негово място изобщо няма да се замисля, един път се живее, мам.ка му. Да не споменавам, че тийнейджърките масово още от 13-14 годишна възраст започват да се плющят и това е факт, колкото и да се правим, че не се случва.

80

Анонимен

преди 7 години

e.. nishto novo. na zapad otdavna tazi moda e minala, nishto novo pod nebeto

79

?

преди 7 години

До 194Ало, тоя си е взел, когато тя е била н 14 т.е. точно си е била дете, така че не говори за квичене, а започни да мислиш. Егати гадния педофил.

78

Добре де

преди 7 години

Края няма никога да го научите, защото има ограничение на символите за пост.

77

Добре де

преди 7 години

Виждали ли сте чудеса? Аз съм на 77 год. и със собствените си очи наблюдавах. Винаги си казвах,че съм достоен да разбера най-великите тайни. Човек се променя след това и все пак още се чудя,как е възможно? Толкова съм учуден,че не мога да приема случилото се. Това чудо е нещо,което е извън човешките възприятия.Кой? Колко? Кога? Кой дава всичко?Колко да платя?Кога ще получа?И така,края идва. Виждате ли го? Съмнявам се! Е,аз пък го виждам. Накрая милиони ще коленичат, ще се удрят,скубят и

76

The Rescuers

преди 7 години

Но какво само си говорим, да се съберем и да направим нещо ! Да отървем Елизавета от лапите на Валентин Иванович и да я върнем на село . Майка и баща и ще са много щастливи 100%, а Елизавета ще ни е адски благодарна !