38

Някой

преди 7 години

Толкова ли пък никой не можа да го познае това дете?Едва ли 6 месеца е живяло в пълна изолация,без никой да го е виждал...Хмм

37

ЕТНА

преди 7 години

А сигурно ли е, че това дете е българче? Като нищо може да е русначе, румънче... А може и да са го отвлекли в Румъния и да са го захвърлили в БГ по кой зна каква причина.

36

анонимен

преди 7 години

Ако може на камерите да се види автобуса от кой град или държава идва,може да се улесни издирването.Може детето да е отвлечено и майката да си го търси,не съдете прибързано.

35

Аз

преди 7 години

Късмет в живота малко човече :)

34

МНЕНИЕ

преди 7 години

Търсете в Германия или Франция , бежанци от ИДИЛ . Много Терористи от Сирия бягат в ЕС и са Командировани от ЦРУ , платени са . Децата ги хвърлят , има и бели бебета .Това дете е от Сирия , Антрополози могат да го докажат . Те са бели Мюсюлмани , но профила на главата ги издават , по този белег се познават и Българомохамеданите или познатите като хора в България , Помаци .

33

Аз

преди 7 години

Да расте здраво и щастливо! Почти сигурно е, че ще го осиновят (закупят) заможни хора. Обикновени осиновители нямат шанс :-(.

32

Анонимен

преди 7 години

Прилича ми на русначе или украинче. Сладко бебче. Ако няма майка дано има късмет в живота

31

Анонимен

преди 7 години

Тази, която преди показаха на снимката, макар и в гръб не прилича на българка. Не носеше чанта с дрешките му. МИСЛЯ, ЧЕ ГО Е ВЗЕЛА, НО ПОСЛЕ Е РЕШИЛА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГО. А защо не се обажда истинската му майка версии различни. Ако се съди по детето е истинска красавица. Бог да и е на помощ.

30

Анонимен

преди 7 години

ДЕТЕТО ВЕЧЕ Е ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА БУДА!!!! ТЪЙ, ЧЕ КЪДЕТО КАЖЕ БУДА ТАМ ЩЕ ГО ПРАТЯТ ДАНО ОТИДЕ ПРИ БЕЛИ РОДИТЕЛИ, ЧЕ МУГОГЪРЦИТЕ НЕ СТАВАТ!

29

реалист съм

преди 7 години

До КрайПреди около 30 год, един овчар от Ракитово пасял овцете и чул плач на бебе. Гласчето го довело до суха кърска тоалетна. Бръкнал с гегата в дупката и изкарал вързоп с новородено момиченце. Докато я носил в полицията дядото кръстил бебето Гом-нянка защото било изцапанко. Пазаржишкото МВР откриха майката, ученичка помакиня на 17 г. Детето го осиновиха френско семеиство архитиктите на хотел Ленинград в Пловдив. След осиновяването от дома казаха- Роди ме майко с късмет а ме хвърли на смет

28

Анонимен

преди 7 години

Спокойно МВР ще намери по записите майката! Както намериха убиеца от Борисовата градина със запис и сума ти други престъпления разкри нашата милиция. Погледаш малко записи и то си станало време за пенсия с 20 заплати

27

Анонимен

преди 7 години

ДЕТЕТО Е ОСТАВЕНО ТОЧНО ВЪВ ГОЛЕМИЯ БЛОК СРЕЩУ АВТОГАРАТА НОМЕР 29 БЛОК ВХОД ГПРОСТО Е ВИДЯЛА БЛОКА И ГО Е ЗАХВЪРЛИЛА ВЪВ ПЪРВИЯ ОТГОРЕН ВХОД КОЙТО Е НАМЕРИЛА!

26

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ КОЯТО ГО Е ИЗОСТАВИЛА НЕ МУ Е НИКАКВА МАЙКА!ТЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ЧАНТА С НЕЯ САМО ТОВА ДЕТЕ И НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ОТ ЕТНОСИТЕ!ДЕТЕТО ИЛИ Е НА МОМИЧЕ КОЕТО ИЗНУДВАТ ЗА НЕЩО ИЛИ Е НА СЕМЕЙСТВО КОЕТО СА ОБРАЛИ И ЗАКОПАЛИ!ДЕТЕТО Е СЛЪНЧИЦЕ ИМА МНОГО ЛЪЧЕЗАРНИ СНИМКИ С НЕГО В НЕТА КЪДЕТО Е И УСМИХНАТО!

25

Край

преди 7 години

А 32 сте с много малко ум. Можело било да е на някоя помакиня. При тази глупост е жалко че си се научила да пишеш.

24

Анонимен

преди 7 години

Напълно е възможно някоя ученичка или пома-киня да е родила в къщи и детето да не е регистрирано. А може и някъде да го търсят това дете, като имам предвид как работи българската полиция всичко е възможно. Два месеца след намирането на бебчето, след само едно публикуване на снимката е твърде рано да се престъпи към осиновяване.

23

Да

преди 7 години

Малката душица! :(

22

Анонимен

преди 7 години

Мамина сладка душичка ! Оставя ли се такова ангелче самичко ? Ами ако беше попаднало в ръцете на ***, наркомани, педофили ? Да пази Бог ! Покажете снимките на жената която го носи. Може някой да я познае. Не за да върнат детето а за да каже причината за изоставянето на детето. Ние искаме да знаем а не да гадаем !

21

Анонимен

преди 7 години

Ами ако изоставилата детето жена не му е майка? Ами ако детето е било отвлечено, ако родителите му не между живите, ако детето изобщо не е българче и роднините му го търсят зад граница? Това са също възможни варианти. Откъде, журналисти, решихте, че го е изоставила майката?

20

Анонимен

преди 7 години

В древните летописи четох, че българите са изоставяли децата си само в най-тежки времена на болести и глад за да не ги виждат как умират. Слагали са ги на лодка и са ги пускали по реката в ръцете на съдбата. Явно отново са се върнали тези времена. Либерално-демократичен геноцид в лъскава западна опаковка.

19

Анонимен

преди 7 години

Големи филми големо чудо Никой никого не принуждава да проституира Няма такива филми Има жени които не заслужават да бъдат майки - не са дорасли физически умствено или емоционално При всички случаи за детето е по-добре да не расте при такава Следващия път може да го изостави я при трафикант я при педофил я при обикновен *** или просто изпаднал наркоман Бог да я пази тази душичка Всъщност Бог да помага и на майката