10

BOBI 62

преди 7 години

Турчино , като сме проста и изостанала държава, чий *** търсиш тук *** мизерна ??? Да не би предците ни да са посрещнали с радост и прегръдки бсши бозушките ви орди натрапнико ??? Като не ти харесва тук заминавай отвъд босфора където ти е мястото *** !!! Да живее БЪЛГАРИЯ !!! Чакам да Ви видя минудите МАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!

9

Ottoman

преди 7 години

Лошо Подготвят се за война... следващите години до 2023 година ще бъдат много интересни. Както казах и преди и за съжаление се оказах прав - до 2023 година ще има война в/с/за Турция.

8

Анонимен

преди 7 години

Представят ли си някои гейропейци в страна в която нямало свобода на словото колко медии са имали изостаналите турци.смях в залата.........

7

Анонимен

преди 7 години

Превратът показа колко велик е турският народ.а това че са изнасилвали и колили войници си е чиста дезинформация на пучистите.Освен това вече са освободени всички редници след разпитите.Така че май не са в 15 век.ами някъде към 22 век.!

6

До ТурчиНа

преди 7 години

Сериозно ли пишеш само за кинти?

5

Анонимен

преди 7 години

Така е тя, демокрация по ислямо-турски. *** такъв четвъртит им го набива ердоганчо, че след година само има да се чудят какво станА. Лошото е само, че имаме обща граница.

4

Анонимен

преди 7 години

По-прости от българомите няма

3

Анонимен

преди 7 години

Абе тия колко вестника и телевизии имат?Путин нагледно показа, че повече от 3 телевизии и 5 вестника са разточителство.

2

Турчина

преди 7 години

Прости *** един смислен коментар нямат единия иска да ражда като се вписва с разни никове, а другия за някакви хапчета сънува явно сутрин не можал да набере необходимата доза. Така сте дошли така ще си отидете. Мизерията в тази държава никак не е случайна "*** народ слаба държава"

1

Mahmud

преди 7 години

Bat Erdogan si znae rabotata!Bravo na nego