15

Анонимен

преди 7 години

До 19Така си мислиш! Хапват щом никой не ги гледа та им пукат ушите! Щом е ядене не пропускат!

14

до 41

преди 7 години

Няма нужда от армия, а от свинеферми - слагаш на браздата прасета да пазят и немя кой да мине повече през нея :)

13

sf

преди 7 години

На тия *** псевдомюслимански от снимката, ако знаете с един стик за голф кво бих им сторил на *** тикви.....идея си нямате!! Някой бе предложил една идея-за да остане бежанец в България или ЕС-трябва да бачка няколко години обществено-полезен труд заради държавната помощ получавана от него, след това да се покръсти в християнската религия, да започне да работи и едва след 10 години-ако има чисто досие-да може да се счита за официално пребиваващ в България или ЕС.

12

Анонимен

преди 7 години

Dokato im procheta imenata im sa martvi

11

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам има само 1 жена на снимката ама май е мъж с забрадка !!! А *** бягали от войната тея са бомби с закъснител не ги пускайте по един контролен на границата и в някоя река да заминават

10

муспи

преди 7 години

Тези черни черти през очите са за да си запазят честа и достойнството ***.

9

Анонимен

преди 7 години

Който вярва в Лайнях ще става на прах!!

8

Решението

преди 7 години

Строи се ограда по границата с турция ОТ КРАЙ ДО КРАЙ, оградата трябва да е висока 4-5 метра, да е от бетон и отгоре да тече ток! Не като сегашната дето може да я накълцаш за секунди. Нито един талибан няма да може да припари тук, инвестицията си струва!

7

Анонимен

преди 7 години

само българските войни могат да спасят европа - затварят границата и стрелят по всичко що се движи, докато не отмине войната в сирия. нито един терорист няма да припари тук. примера ни ще бъде последван от всичкиа гранични държави на ес. европейските народи ще са ни благодарни и ние ще върнем статута си на влиятелна държава ! европейските комисари ще си хвърлят оставките, и начело на ес ще застанем ние. така стратегичиски с умел ход, ще си върнем влиянието в континента, границите от преди 1300 г

6

това мисля за тях:

преди 7 години

*** *** *** *** *** *** ***

5

Мдааа

преди 7 години

Само като гледам тези ислямски касапи, дошли да ни изколят на снимката, и си викам, че Динко и Перата трябва да бъдат обявени за герои на България, ЕС и целия цивилизован свят!

4

Анонимен

преди 7 години

Въпросът въобще не е какво са казали и направили, а защо псевдо-толерантни алчни и бездарни еврочиновници вкарват всякаква ***. Вземете за пример нашите . Даже и с парите които им отпускат тях си ги влече . Направихте Европа едно гето.

3

Отвратена

преди 7 години

Мирни хора, доктори, авдокати и инженери, предимно старци, деца и майки с новородени! Пфу, майка ви деева гадна!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

За първи път чувам, че има мигранти движещи се в обратна посока....странно как не са попаднали на Динко?

1

)))

преди 7 години

Това ли предизборнта компания на ГРОБ??????? Ба.....си през България за ЕС мина поне е сто терориста.