10

Христо В. Митков

преди 2 години

Аз съм с диагнозата Параноидна Шизофрения от 8-ми Март 1989 година. Когато пациентът следва предписаната му терапия от психиатър, той, пациентът, може да живее по-добре и дори да работи. Чакам този закон от 2015 година насам, когато бяха отнети напълно гражданските ми права, без да съм престъпник, но и от затвора не се страхувам... Живея си животеца, пия си лекарствата и си пуша цигарите. Не Ви казвам да станате луди, не ми казвайте да стана нормален. Смелост, почтеност, доброта! С обич, Ицо!

9

Петрова

преди 5 години

Тези, които пишат законите добре ли са? Кой ще го освидетелства? Аз живея под един такъв "равен по закон" цяла нощ блъска по врати, реве като разярен бик и вика, че иска да умре ама бързо, че ще избие всички, незнайно кои. Живее с баба си, тя за по-сигурно за себе си вечер отива да спи в някаква гарсониера на зет си, явно не може да спи или я е страх. А нас кучета ни яли, ще търпим. Майка ми и баща му си живеят в друг град, как заспиват като знаят, че сина им е болен и никой не го лекува. ужас!

8

психиатър

преди 7 години

"Основната идея, заложена в законопроекта, е, че всички хора се раждат равни пред закона", обясни зам.-министърът на правосъдието Вергиния Мичева Русева." Пред закона равни могат да бъдат само хора с нормално развит ум. Биологичният брак е опасен за всяко общество. В.М.-Русева май е от втората част.

7

Анонимен

преди 7 години

Все повече се убеждавам, че САЩ, които принципно не харесвам заради агресията им, са прави за строгите закони, ред и рестриктивен апарат в лицето на полицията.Няма друг начин освен насила да се въведе ред в човешкото общество.Хората нито сме добри, нито равни по природа.Тази утопична идиотия ше съсипе Европа.

6

Анонимен

преди 7 години

Браво,сега освен измамите с лекари,катастрофи,полицаи,златни пирони,каиши,тасми,игли,бойлери,климатици,колети,писма и не знам още кви идиотщини,ще се отвори и нов мегдан за имотни измамници!***-и-и-и-и-и-и--и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и!

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ще нараснат изгодните сделки с имоти след които пак равностойните ще минат на държавна издръжка.

4

рънте

преди 7 години

За регистър не знам,но 240 могат да ги изброят поименно.

3

?

преди 7 години

Госпожо Мичева-Русева, освен да Ви пожелая да живеете в съседни апартаменти, със залепени тераси с "ХОРА,РАВНИ пред Закона- психично болни".Живеем вече 36 години така.Не остан човек НЕБИТ във входа.Аналогично с МИГРАНТИТЕ, които са РАВНИ с нас и заслужават закрила по Дъблинското споразумение. След колене, убийства, се разбра, че са хора от 13.век и ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ с добротата ни.Знаем, че действате според Закони на ЕС.Но обстановката е мНОГО ДИНАМИЧНА и Законите трябва да се ИЗМЕНЯТ според дина

2

Не се чудете

преди 7 години

Управляващите разчитат на подкрепата на един етнос по време на избори.Този етнос си има културни традиции, някои от които имат за следствие раждането на де/ге/не/рати.Е, как нашите управници да изпуснат гласовете и на тези нещастници?

1

Кирил Софийски

преди 7 години

Бах тая демокрация ! До сега джихадисти ни оклеха ! Били бегълци мигранти ! Тираджии със закон ни газят безпроблемно ! Надрусани тинеиджари се избиват! Избиват и нас!557Сега и лудите ще ни убиват за кеф , безнаказано ! Комай трябва да се спасяваме от тази пролет ли е , демокрация ли е , американизация ли е ! Ужас в дейтвие!