49

Анонимен

преди 7 години

Tия са като напушени хипита.Мир,цветя,меченца и здраво *** у г.ъ.за

48

Бум

преди 7 години

Риташ ги до един,затягаш границите,картечари на всеки километър и стреляш на месо пък нека режат огради.Тия се множат като ***,въпрос на време е да организират една многомилионна офанзива към Европа,с тия бодли по границата няма как да ги спрем.Азия и Африка заедно са около 5.5 милиарда и стават още повече,не искам да си представям какво ще стане когато ресурсите им стигнат критични нива,ще налазвт като скакалци и горко им на неподготвените.

47

Георги Шопов

преди 7 години

Всички са главорези решението е Всички екстрадиаме!!!Иначе помнете това е скромно да кажеме плахо начало!!!

46

Меркел капут

преди 7 години

"Канцлерът обяви, че ще даде пресконференция утре."ОСТАВКА трябва да даде, не пресконференция !

45

до факт

преди 7 години

Дали избиването на 1 750 000 арменци за около 10 дена е подобрен рекорд?

44

ФАКТ

преди 7 години

При гордостта на БКП - атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500 (повечето умират от раните си). # Според Гинес това е НЕподобрен световен рекорд . . .

43

Анонимен

преди 7 години

А добрЮтро!За всеки нормален човек беше ясно още от началото.

42

Въпросът е колко са

преди 7 години

неидентифицирани мигранти се шляят днес из Германия?До неотдавна се казваше, че вероятно са около ПОЛОВИН МЛИОН. Коментарът е излишен.Интересно ми е, как смятат да депортират половин милион човека /а може и да са повече/, след като не ги знаят кои са?А докато фрау Меркел се тутка и се чуди, пришълците действат, както си знаят. Последната новина по другите сайтове е, че един такъв е изнасилил 79-годишна немска баба на гробище в Северен Рейн-Вестфалия. Той бил два пъти по-млад от нея!

41

Анонимен

преди 7 години

До анализаторПут-Тръмп-Пен плюс Орбан.Само че нашата съдба се решава в момента. Онези двамата си поделят Балканите на зони на влияние.

40

Анонимен

преди 7 години

Преди минута по ТВ - Меркел и Обама се обединиха срещу тероризма.Напоследък чуваме само подобни новини, от цяла Европа и САЩ. Истината е една-колкото и да желаят, лидерите на Европа и САЩ са неспособни да се справят с тероризма!Все повече хора страдат, умират и страхът расте! Изходът е един, моментална смяна на правителствата, и "лидерите"! Ако не си подадат оставките, насилствена смяна! Това са хора негодни да се справят със ситуацията, хора които заслужават затвор!

39

nice

преди 7 години

Германците да се връщат към добре познатата мъдрост на писателя Дифенбах - arbeit macht frei!!!

38

Turkis Force

преди 7 години

Zapada napadna Siriya...te sa istinskite agresori i teroristi@ Te prinudiha milioni arabi da tursyat prepitanie v EU! Neka sega berat plodovete na omrazata..hak im e!

37

Анонимен

преди 7 години

Да ги "експулсират" до границата?Означава ли да ни ги натресат?

36

ким сун

преди 7 години

Християно демократическата партия на Меркел.Тука говорим за чист бизнес.Всъщност исляма и няколко големи сили скрити като вълци сред овце.Но понякога ако подцениш овцата може да стане мазало.Няма по добро място за живеене от европа.Това е.

35

анализатор

преди 7 години

Надеждата на света в този тежък момент се казва Доналд Дж. Тръмп

34

Анонимен

преди 7 години

ДА Е ИМ ЧЕСТИТ.

33

-----------

преди 7 години

Ислямисткият тероризъм пристигна в Германия.---------Ха, да им е честито!Много поздрави на баба Меркел, която "ощастливи" германците с новата им придобивка!На какво е способна една личност?Путин изправи разпадаща се Русия на нозе!Меркел е на път да превърне идеята за силен и проспериращ ЕС в "пух и прах"!Подобни примери в човешката история колкото щеш!

32

dre

преди 7 години

А българите бяхме и сме нежелани в цяла Европа...

31

Американ

преди 7 години

" Над 90 процента са получили разрешение да останат и доскоро не им се налагаше да преминават административно събеседване." -- ми нали им бяха добре дошли. Прочее, как сега ще им преразгледат случаите с този техния къс хипи акъл?

30

Мишок

преди 7 години

29:Good morning.Добре ,че има ШМА-ТКИ като тебе.И вярваш в Американската мечта,нали!Good morning ***.