195

Анонимен

преди 7 години

Дори Боко I Спасител, Строител, а след ЧНГ - Обединител е творение на комунизма.Затова е толкова свестен! А след 2021 г. ще бъде нова мантра - Осеменител за запазването на българския род.

194

нека

преди 7 години

Историята трябва да се знае, за да не се повтаря.

193

69

преди 7 години

турското робство нема се учи, ама комунизма да се учи....

192

Анонимен

преди 7 години

Ами, така ще се завъртят нещата, че ще направят реклама на ,,комунизма''! Както стана и с ,,фашизма''. Фашизма това, капитализма онова и накрая взеха да ги хвалят.Едно време нас ни лъжеха колко всичко било ужасно преди 9 - ти септември, а сега младите по същия начин за преди 10 ноември. А то бе толкова спокойно и нямаше страх за бъдещето на България. А сега?! Атентати, преврати, два *** вече са опасност за нац. сигурност.

191

Анонимен

преди 7 години

Явно са били малки наградите щом още има koмуняги...

190

BG

преди 7 години

Обаче, как ми е драго да гледам коментари на *** които възхваляват комунизма и Русия по форумите, а след това си пускат Скайпа да се чуят с децата и внуците си от ... Англия :))) Имах една учителка по математика - що тормоз съм отнесъл от нея заради това че не носех червена връзка. Срещам я миналата седмица: г-жо накъде ? (при обръщението г-жо, цялата позеленя). Ами, дъщерята ми пратила пари от Англия та отивам да си ги взема :))))

189

втората награда

преди 7 години

На 3-ти Май 1944 горският стражар Иван Божков отрязва главата на Вела Пеева, която доставя за опознаване на командира на жандармеристите. След опознаването поставя главата на всеобщ показ. За тези действия той получава премия 100 000 лева. Втората си награда той получава от партизаните. Застрелват го в края на август 1944.

188

50 000 лева

преди 7 години

През 1942-1944 г. са раздадени 93 милиона за убити партизани. Включително и за отрязани партизански глави. За един убит или една отрязана глава, фашистките палачи са получавали по 50 000 лв. Толкова е струвала хубава двуетажна къща с двор в центъра на София.

187

Анонимен

преди 7 години

До броя на жертвитеЧе емигриралите жертви ли сме бря чюгун ?

186

броя на жертвите

преди 7 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

185

Анонимен

преди 7 години

Един як лозунг:Колективният фактор е не само обект, но и субект на управлението !

184

до Боко

преди 7 години

Търсят се платени американски съветници за спечелване на президентски избори.-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Защо внуците на Живков,Путин,Лавров и на всите комунисти са във вражеска Америка?

183

демократ

преди 7 години

Вижте кои са капиталистите създадени от прехода и ще разберете че горбачовата перестройка е била планирана за да направи ком. върхужка богаташи . Те създадоха мафията като използваха старите структори на ДС-КГБ и разграбиха държавата(за каквото се сетите). Подмяната не трябваше да е мирна и демократична.....

182

787

преди 7 години

Престъпленията на комунизма трябва да се учат в училище, както и престъпленията на фашизма.В лагерите на смъртта по времето на комунистическия режим, са избити повече хора, отколкото по времето на фашизмаНека заведат учениците в Белене и Скравена да видят масовите гробове на жертвите на комунизма

181

Анонимен

преди 7 години

Боко да не реабилитира комунизма? Все пак сегашните управляващи са се издигнали покрай БКП.

180

Анонимен

преди 7 години

Темата Възродителен Процес също е подходяща , тъкмо учениците да научат нещо ново

179

dp

преди 7 години

Бе всичко хубаво само дето в БГ никога не е имало комунисти, имаше - има - руски слуги.Слагат си имена според ситуацията - комунисти, масони, политическа класа, кой знаеколко още може да измисли човек.Но са все същите руски слуги/техните наследници, поставени на власт от съветската армия при окупацията 1944-а.Ако им кажат и марсианци ще се нарекат, правят каквото им се нареди.

178

дърт

преди 7 години

До честитоСтигнала ама друг път! Къде е промишленоста, къде е селското стопанство, къде е енергетиката?

177

дърт

преди 7 години

До АнонименНе бъркай комунисти с партийци. Разликата е от земята до небето и си помисли дали сега не ни управляват новите партийци, но се водят много партии под името "демократи", но на практика са от един дол дренки.

176

честито!

преди 7 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?