13

Граничар

преди 7 години

Едно време за заловен нарушител на границата даваха няколко дена отпуск. Да не споменавам колко бой отнасяше, преди да иде в затвора. А ако не иска да спре и го застреляш, тогава отпуската беше доста по-голяма! В резултат, нямаше много желаещи да преминават нелегално границата!

12

Малко е

преди 7 години

Айде сега пък полицаите го набили. А какви очаквания е имал. Нали нашите данъци отиват и за техните заплати, трябва да свършат някаква работа, а боят си е изморителен.

11

sofeto

преди 7 години

Понеже у нас са го били за туй заклал френското падре. Много е бил рзстроен човека!

10

ХА ХА ХА

преди 7 години

Кога се бил радикализирал? Ами сутринта преди атентата! Кафето му било кофти, и много се е изнервил! Абе вие на улави ли се правите? Още щом е тръгнал нелегално да пресича границите, още тогава си е бил с разместена мозайка!Който нарушава границата през гори и полянки посред нощ, си е чист диверсант! Трябва да бъде съден!

9

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно сьм сьгласен с тц,тц

8

Тц, тц

преди 7 години

Добре, че само от бой се оплаква... Не е за бой, за убиване е!

7

Българина

преди 7 години

Малко са го били. Да го бяха.......

6

kuku

преди 7 години

Стига сте ни занимавали с глупости. Хората от колониалните страни си искат своето от западна Европа. Ние кога ще им поискаме ограбеното от нас, ток, вода, комуникации, природни богатства. Грабещият не уважаеа ограбения.

5

:(

преди 7 години

Едно време и българи използваха такива лъжи, за да получат виза в някоя западна страна или Щатите. Биха ме в полицията, не ми дават да изповядвам религията си, педи съм и не ми дават да педалея на воля...Била го полицията :) И да са го били му е било малко. Както се вижда са били прави. Даже са били прекалено меки. Един патрон в десятката щеше да свърши прекрасна работа.

4

уууууууууууууууууууу

преди 7 години

Айдееееееееее .....сега БХК и "Америка за България" ще го обявът за мъченик и светец......докъде стигнахме с таези евро-атлантически ценности----------

3

Чичо

преди 7 години

Малко са го били. Трябвало е да го убият!

2

В

преди 7 години

тази скалъпена история много неща не се връзват!

1

1

преди 7 години

Малко му е било!