24

Анонимен

преди 7 години

Една проста сметка приятели. Преди време ви писах, че депутатските заплати за които се възмущавате са едно нищо в сравнение с другите благини които получават. 4 милиона лева делено на 240 депутати = 16 667 лв. на депутат. Хайде сега добавете служебни телефони, автомобили, апартаменти, обяди, вечери, за пиар, за консултанти и съветници и направете масрафа на един депутат.

23

Анонимен

преди 7 години

До Шаран БГПсевдодемокрация.

22

Анонимен

преди 7 години

А аз с около 160лв. пенсионер по болест млад човек няма да видя нищо друго освен града в който живея. Иначе съм редовен в пускането на бюлетини.

21

последният Мохикан

преди 7 години

2 601 594 /240 /20 /30 = 18 лв/ ден на един "народен избранник" ... за придвижване от и към "работата му" !Честито на балъците, все още извършващи проформа - упражнението - "ходене до тъмната стаичка"Легенда: 240 - брой на тарикати на хранилка20 - брой месеци на хранилка30- брой дни в месеца

20

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Тези трътльовци дупетатите и в стадо оФФФце да ги Фкараш на кучето ще налетят ,а хукнали по командировки екскурзии да си правят!!Няма и свестни джурналисти да разкодират целта и свършената работа от една от командировките!!!!!!!!!!!!!!!

19

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Няма лошо, нека пътуват! Нека обменят опит, нека видят как стават нещата по Света и да пренесат добрите идеи тук на българска земя... НО те не го правят!Нека дори да се поглезят, но да са си залужили глезенето с работа и резултати! В Народното събрание и МС има голям брой некадърници! Хора с комплекси, неуки и гледащи да задоволят материалните нужди на рода си за поколения напред...Впрочем с такова мислене са доста хора... Дори и от тези, които яростно критикуват в този сайт...

18

outlaw

преди 7 години

До oneама те си правят гавра с хората , то това беше целта, на хората да сре да им пука дали харчет 1,2 или 5 милиарда

17

one

преди 7 години

Не разбирам идеята на заглавието Dnes.bg? станахте супер жълт сайт.Не е проблем, че има командировки и се покриват от бюджета /по-добре отколкото да са корумпирани/във всяка фирма има бюджет за командировки- особено с централи в чужбина и също отиват пари.проблем е качеството на работа на депутатите, ценностите или липсата на такива, корупцията

16

Наказанието

преди 7 години

Ръцете и краката вързани с тел, на колене на ръба на ямата, изстрел с "Макаров" в тила, телта от ръцете и краката се използват за следващия. И така 240 пъти...

15

outlaw

преди 7 години

няма и да се промени

14

outlaw

преди 7 години

ми то за това всеки иска да става депутат, а и границите са отворени , на който не му харесва да се изнася, тук в БГ е така .

13

Анонимен

преди 7 години

Докато народа е ***, депутатите ще си правят каквото искат и ще си харчат пари на воля.

12

Шаран БГ

преди 7 години

На парламентарен труженик се падат по 16666 лева. Нищо пара. То хубаво всичките вкупом да отидат не в Австралия, ами в Нова Зеландия. Да отидат и да се не върнат, но не им позволява съвестта. Избрани са от народа да му служат и те го правят с пот на челата. И всичко е ЗАКОННО - няма скрито-покрито, няма лъжа и измама, няма лява ръка-десен джоб. Ние, народът, управляваме тази държава - ДЕМОКРАЦИЯ !!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Гласувайти, гласувайти, телета.Пък после, ривети...

10

Dog

преди 7 години

Така са намерили, дори в Македония, досега с камани щеше да ги изгонят. Докато хората гладуват, те харчат на воля. Долу - горе излиза същото: мама и тати копат на нивата и гладуват, детето им "учи" у големия град. Не знам, кога ще се окъпят в народната любов.

9

Анонимен

преди 7 години

Лика прилика с тези, дето са им гласували. Ние българите да не сме по-свестни?

8

Анонимен

преди 7 години

И какво свършиха за тези пари?

7

Анонимен

преди 7 години

Да дойдат при народа да си финализират командировъчните ;).

6

факт

преди 7 години

ТЕЗИ ХОРА ЗА ДВА ЛЕВА РАБОТА НЕ СА СВЪРШИЛИ ,А ОКРАДОХА МИЛИОНИ !!

5

Анонимен

преди 7 години

Да ги изпратим до последния си път!Амин!