48

Анонимен

преди 7 години

Путин ги предупреди в началото че не знаят какво правят - спомняте ли си?Сега да му берат лайката!

47

Анонимен

преди 7 години

Сега тепърва почва. И да се притеснявате вече е късно

46

Анонимен

преди 7 години

Няма по-*** народ от немския...

45

до 6

преди 7 години

Явно си много зле по темата, след като не знаеш че 53 млн. в Щатите са с германско самосъзнание. И са най-многобройния етнос там. Английският е германски език. Твоето е абсолютно глупаво изказване, дори и тенденциозността ти издиша.

44

Дедо Гого

преди 7 години

Че са ядосани е хубаво, но не е достатъчно. Време е вече много да се ядосат, да се изпълнят с ярост срещу управляващите ги ***. Тогава може да се очаква промяна...А колко убити им трябват, за да се събудят окончателно....???

43

алекс2

преди 7 години

Германци ? Колкото аз съм космонавт...хак да им е щом са си избрали баба Перкел!

42

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Ако предците на немците от Вермахта могат да видят в какво са се превърнали днешните немци просто не ми се мисли какво ще им сторят......

41

Американ

преди 7 години

Тези залупени хипита само до преди 6-7 месеца посрещаха зловещите тарамбуки с "добре дощли" а сега пискат!? Оплюха унгареца, чеха и поляка, нашият дупедавец си се сниши по български, а сега дойде видов ден. Аз злорадствам :-]

40

Анонимен

преди 7 години

Ако скоро не излезе "Моята борба 2" с Германия е свършено.

39

Анонимен

преди 7 години

Има нещо изватено и нелогично в действията на Германия. Липсва логиката и разума!

38

Българин от Германия

преди 7 години

Спасението е в АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ !!! Съюзена с Фронт Национал и Австрийската Партия на Свободата, както и с Орбан, Вишеградската Четворка, Дания, и всички други силни национално-патриотични партии и движения, като ПЕГИДА.

37

Обобщител

преди 7 години

Чичкото с мустачките не си довърши работата ...

36

Десният

преди 7 години

Германците с основание са ядосани, но какво да кажат французите?Доживяха, през 21-и век, *** да колят християнски свещенослужител в църква, пред свидетели и то след като са нахлули, скандирайки името на терористична ислямска организация! И се държат така в държава, която ги е приютила и ги хрантути!Европо, събуди се, или приложи на дело онова, за което говореше Нострадамус - ордите на *** може и да свършат работа, ако Вермахтът и Френските петли са се из/***/де/растили!

35

Анонимен

преди 7 години

"Тези, които злоупотребяват с гостоприемството ни, трябва да се върнат в родните си страни", заяви Томас Щробъл.Там ви е грешката, скъпи германци. Оня чичко с мустачките въобще нямаше да харчи пари за депортиране. За да спре това безумство, трябва да се научат че влязат ли в странат ви, няма излизане освен с краката напред.

34

Меркел Ханъм

преди 7 години

*** = ме.сти6. Само заради тъпата цензора днес.бг ще е официален сайт на новия ЕС7. Всички милиционери трябва да са от гей-средите. забранява им се насилие, но само срещу "новите" германци. На по-тъмните имат право само да се усмихват.8. Забранява се свинското и алкохола. Всички ферми и фабрики от бранша се закриват.9. И за да сме демократични ще забраним някой неща и на "новите" европейци. - Забранява им се да работят!- Забранява им се да плащат данъци- Забранява им се мисленето

33

Меркел Ханъм

преди 7 години

1. Събаряне на всички катедрали, понеже създават дисконфорт на "новите" германци. Особено кьолнската катедрала.2. Внос на сюнетчии за обр.язване на мъжкото население.3. Замяна на европейската конституция с шериата.4. Забранява се на жените германки да се женят за германци - расистко е!За целта се изпараща целия флот в Африка за да докара нужните мъже.5. Приемане на Турция и СА в ЕС. Европарламента се мести в Анкара, а комисиите в Ел РиадТова ще гарантира поне 5 века мирно и спокойно присъствие в цяла Европа.

32

Анонимен

преди 7 години

То, страх, страх, ама като ги хване яростта, тогава... ще има други новини.Не е шега. Някои си правят много лоши шеги точно с германците.

31

Анонимен

преди 7 години

Мечка страх, мен не страх!

30

Анонимен

преди 7 години

Който каквото си търси си го намира.

29

Анонимен

преди 7 години

Германия не обича да дава жертви и може да отвръща на подобни удари ,тези терористи май не са учили история и си играят с огъня.Дори Сталин е трябвало да жертва по десет човека за всеки германски войник.Те са толерантни но решат ли да не бъдат не си по плюват.Това не е Сащ която гледа само дали може да си продава оръжието и за друго не и дреме.